Yleinen
18.11.2015

JUO KAALISI!

JUO KAALISI!

KALE lehtikaalismoothie1 LEHTIKAALISMOOTIE2

Syksyllä heitin ekaa kertaa blenderiin salaattia ja seuraava ylläri lemppari raaka-aine olikin sitten lehtikaali! Haluan jakaa tän poweria päivään antavan smoothie reseptin teillekin, sillä tää juoma on myös oiva apu pimeyden selätysprosessin kanssa! Lisäksi tietty tää on oikea terveyspommi, mutta maistuu myös hyvältä, joten olkaa rohkeita ja heittäkää ennakkoluulottomasti sinne blenderiin jotain vihreääkin niiden perus marjojen ja hedelmien kaveriksi!

LEHTIKAALISMOOTHIE

100g lehtikaalia

1 banaani

1prk maitorahkaa

1rkl chiansiemeniä

1-2dl vettä

(1rkl vihersmoothie jauhetta)

(joukkoon sopii lisäksi vielä erittäin hyvin myös ananas jota itse lisään usein sekaan!)

Valoa tähän pimeyteen hankittiin eilen aika iso ripaus lisää, nimittäin nyt meillä on lentoliput bookattu ja ensi vuosi alkaa huikeen kivoissa merkeissä vähän eri puolella maailmaa! Tulevasta reissusta kirjoittelen teille pian lisää, ja lentovinkkejä erityisesti tuon taaperon kanssa reissaamiseen tarvitaan! Nyt kivoja keskiviikon vikoja tunteja kaikille ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Moi ! Mulla olis sulle blogihaaste omassa blogissani. Käy kurkkaamassa jos kiinnostaa 🙂
janinacharlotta.blogspot.fi

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *