Yleinen
11.11.2015

FROZEN BILEISSÄ

FROZEN BILEISSÄ

FROZEN12Pari viikkoa sitten sunnuntaina oli lasten keskuudessa hyvinkin odotettu päivä, nimittäin koko syksyn kohokohta koitti Even luona – vuorossa oli upeat Frozen-juhlat! Vaikka juhlille oli kasattu isot odotukset, sillä järjestihän ne itse Kultahippulan emäntä, niin samantien ovesta sisään astuessa henkisalpautui niin aikuisilla kuin lapsilla. Odotukset oli siltä seisomalta jo ylitetty! Aivan kun oltaisiin astuttu sisään Arendeliin, no ei kai sentään 😉 Mutta Eve oli kyllä laittanut puitteet niin upeaksi ja lapset olivat täysin haltioissaan. Pienet Annat ja Elsat vilisivät innosta piukeina jaloissa ja ihalivat kaikkea kimallusta ja Frozenjuttuja siellä ja tääällä.

frozen6 frozen frozen1 Juhlat Eve meille järjesti yhdessä Lekmerin ja Crocsin kanssa, joten rekvisiitat oli  arvatenkin viimeisen päälle ja niitä löytyi kyllä mihin ikinä katseensä käänsi. Juhlapöytä oli upeasti katettu Frozen-teemaisilla astioilla, pöytäkoristeilla ja servieteillä. Olafin, Annan ja Elsan koristivat myös monia herkkuja. Jokaikinen pieni yksityiskohta oli näissä juhlissa huomioitu, mikä tekikin bileistä niin uskomattoman upeat. Lekmerin valikoima kantsiikin muuten tästä lähtien tsekata myös juhlia järkkäillessä, nimittäin sieltä saa lastenjuhliinkin oikeastaan kaiken tarvittavan. Tätä en mäkään oo aiemmin tajunnut, vaikka Lekmer onkin yks oma vakionettikauppa missä asioin lastenjuttuja katsellessa.

frozen10 frozen2Lapsille bileet oli varmasti ikimuistoiset jo ihan koristeiden ja omien Frozen-asujen puolesta, mutta niiden lisäksi oli myös tosi hauskaa ohjelmaa luvassa. Eve oli valinnut Lekmeriltä erilaisia Frozen-tavaroita joilla saatiin aikaan puuhapaja. Lapset saivat passit joihin jokaiselta pisteeltä keräisivät tarran, lopuksi passin täytyttyä jokainen saisi palkkioksi yllätyksen. Me äidit kaitsimme erilaisia pajoja, minä ja Katriina tehtiin tytöille palmikkokoneella ja helmikoneella kampauksia, Melina askarteli ihania rannekoruja lapsien kanssa, sekä Paula laittoi pystyyn värityspajan ja Laura tatuoi jokaiselle pienelle oman Frozen-tatskan koristamaan käsivarsia. Lopuksi passit laitettiin vielä postilaatikkoon menemään Olafille, joka oli luvannut toimittaa seuraavalla viikolla jokaiselle puuhapajailijalle jonkun spesiaalin lahjan kotiovelle. Ohjelma huipennettiin vielä Olafin nenän liimaamisella silmät sidottuna, jonka jälkeen jokainen juhlija sai palkinnoksi Anna&Elsa-clogit. Juhlien jälkeen meillä nää onkin toimittanut sisäkenkien virkaa, muutenkin tuo Frozen-hulluus on sekoittanut jo meidänkin pariveen pään juhlien jälkeen täysin. Aikasin se fanittaminen näköjään alkaa!

frozen4 frozen9 frozen5 Vaikka juhlat olivatkin niin superupeet, niin ensimmäisenä omaa sydäntä lämmittää pieni ystäväporukka jolle Eve oli järjestänyt niin ikimuistoiset juhlat. Näistä juhlista nimittäin höpistään ainakin meillä edelleen. Ihanaa että nuo pienet saa kokea näin upeita ja taianomaisia juttuja. Kiitos siis meidänkin puolesta myös yhteistyökumppaneille, eli Lekmerille ja Crocsille kun autoitte Eveä järkkäämään jotain näin upeeta meidän omille Annoille ja Elsoille.

frozen3 frozen8 FROZEN11 frozen7

Onko siellä Frozen-kuume kuumimmillaan? Vai joko se on ehtinyt laantua? Kuulin tuossa juuri vähän aikaa sitten, että Frozen 2 on ihan pian tulossa. Eli jos se huuma on ehtinyt joissain kodeissa laantua, nousee se pian varmasti aivan uusiin sfääreihin kun tuo kakkososa valtaa leffateatterit! Saa nähdä uskaltaudutaanko me Milan kanssa sitä jo katsomaan? Pakkohan se on, jos vain ikäraja sen sallii!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oih miten hyvän näköisiä macaronseja <3 Ihanat juhlat ootte järkännyt<3

Essi

Macaronsit ovat myös Minna Bakesin käsialaa 🙂 Kyllä se Evelina hoiti järjestelyt ihan täysin, joten pisteet sinne <3

Voi miten ihanat teemajuhlat! Meillä ei intoilla Frozenista vaan Halinalleista. 🙂

Essi

Eikö olleetkin <3 Aijaa, Halinallet on kyllä kivoja, niitä oli jo sillon kun oli itse lapsi 🙂

Mikä tuo juoma on?

Essi

Se taisi olla ihan päärynämehua johon oli Eve tiputtanut pari tippaa sinistä elintarvikeväriä. 🙂

Wow!!! Ihan huikeat koristelut. Jääkakku näyttää upealta. Miten se on tehty?

Essi

Oli kyllä kaikin puolin huikeat juhlat <3 Ainiin unohtui kokonaan mainita, kakku on siis Jyväkyläläisen leipurin, Minna Bakesin käsialaa 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *