Yleinen
9.11.2015

INSTAWEEK #45

INSTAWEEK #45

45WEEK1 1. Ihanaa postia heti viikon alkuun, pienen serkkutytön ristäiskutsu! Kuun lopussa juhlitaan ihanaa pientä ♥

45WE 2. Lempityypit. 3. Aika superia ois voittaa tuo setti! Vielä tekin ehditte osallistua huikeeseen kisaan @bbeautyoflife ja @projektiverkanranta instoissa. 4. Vitamin Well lupaa ladata akut – toimii meikällä muuten paremmin kun pari kuppia kahvia! 5. #selfiechallenge viedään hitaasti, mutta varmasti loppuun saakka. 4/5

45WEEK2 6. Se kaikista rakkain.

45WEEK3 7. Siinä se sama tyyppi – syypää mun hymyyn ♥

45WEEK 8. Ja siellä mun instassa, eli @essipieces on vielä tän päivän (saatte aamuun asti lisäaikaa osallistua) ihana potkuautoarvonta meneillään yhdessä Lekmerin kanssa. 9. Hurraa iseille! isänpäiväaamis. 10. Isänpäivää ♥ 11. Eilisen kaltainen ihana päivä pitäisi saada välillä pauselle…

45WEEK4

12. No words needed ♥ ♥ ♥

Seuraa meitä Instagramissa, @essipieces

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *