Yleinen
8.11.2015

IHANA IHANA ISÄNPÄIVÄ

IHANA IHANA ISÄNPÄIVÄ

ISÄNPÄIVÄ12 ISÄNPÄIVÄ10 ISÄNPÄIVÄ7 ISÄNPÄIVÄ3 ISÄNPÄIVÄ5 ISÄNPÄIVÄ2 ISÄNPÄIVÄ9 ISÄNPÄIVÄ11 ISÄNPÄIVÄ4 ISÄNPÄIVÄ8 ISÄNPÄIVÄ6

Just nyt. Tässä näin. Sohvan nurkassa. Isänpäivän viimeisillä tunneilla. Oon tosi tosi onnellinen. Nimittäin tosta tyypistä joka istuu sohvan toisessa nurkassa, vaikkakin tekemässä omia duunijuttujaan. Joo kyllä, sunnuntaina ja isänpäivän iltana. Mua ei harmita, nimittäin meillä on ollut ihana isänpäivä. Nikon kolmas sellainen isänä. Enkä vois olla ylpeempi ja onnellisempi siitä, että just toi toi tyyppi on isi sille minityypille, joka just vetää sikeitä makkarissa ties monetta tuntia. Elämä on aika jees, ja isot pisteet siitä menee just tolle nimenomaselle isityypille tossa vieressä. Love ya N.

Vielä ehtii, IHANAA ISÄNPÄIVÄÄ vielä näin viime metreillä jokaiselle! ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Moikka! Aivan ihanan näköisen aamupalan sai teidän perheen isi. Mitä olit laittanut noihin jugu-kippoihin, jos saa kysyä. Herkullisen näköiset! 🙂

Essi

Moikka 🙂 Oli kyllä herkkua, ja isikin tykkäsi! Kipoissa on turkkilaista jugua, cashew pähkinöitä, pensasmustikoita ja mansikoita 🙂 Ihan parasta aamupalaa, ehkä vielä enemmän tykkään kreikkalaisesta jogurtista!

Jee!

Koska tulee toinen vastauspostaus ja koska teet sisustuspostausta?

Essi

Toka vastauspostaus tulee viimeistään keskiviikkona, sisustuspostausta tulee heti kun saan kuvattua tarpeeksi valoisalla 😀 Tällä hetkellä se on vähän haastavaa kun pimeä tulee niin aikaisin… Toivottavasti pian, voisin viikonloppuna aloittaa ainakin jostain huoneesta 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *