Yleinen
7.11.2015

HEMMOTTELUA PÄIVÄ PULLOLLAAN

HEMMOTTELUA PÄIVÄ PULLOLLAAN

Pari viikkoa sitten loppui IWELLOjengin yhteinen hyvinvointi10, eli kymmenen viikon bloggaajien hyvinvointivalmennus. Tuo matka päätettiin myös sen arvoisella tavalla yhdessä, ihanan Kertun järjestämän hemmottelupäivän merkeissä. Tässäpä teille aikamoinen kuvapläjäys päivästä, mikä olikin täynnä aikamoista hemmottelua ja huippuhetkiä mahtavassa porukassa!

hemmottelu-1 hemmottelu1Osa porukasta aloitti päivän jo varhain kuntotesteillä, niillä samoilla joilla aloitettiin projekti. Itse kuitenkin olin puolikuntoisena liikenteessä joten tällä kertaa en liikunnallisiin osuuksiin päässyt osallistumaan. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita kuinka paljon harmitti, sillä päivä ja uudet kokemukset jäi omalta osalta näin vähän vajaiksi. Mukaan päivään kuitenkin hyppäsin juuri hyvään aikaan, nimittäin lounasaikaan De Cafeessa, jossa meidän porukalle tarjoiltiin superherkulliset salaatit! Ruokailun lomassa käytiin mm. valmennus vielä läpi meidän IWELLOn  valmentajan Hennan kanssa ja fiilisteltiin yhdessä menneitä viikkoja. Pakko on muuten sanoa, että De Cafeesta on tullut yksi oma suosikki lounaspaikka täällä Jyväskylässä viimeisen vuoden aikana. Suosittelen kaikille, etenkin salaatin ystäville!

hemmottelu Lounaalta matka jatkui Jyväskylän Ready Set Pole – tankotanssistudiolle. Luvassa meille oli näytetunti. Itse toimin kameran takana, ja pääsin ihailemaan meidän muun porukan sulavaa liikehdintää ensikertalaisina tangolla. Sen verran hienolta ja hauskalta meno näytti, että on kyllä itsekin pakko päästä lajia vielä testaamaan. Ensi vuoden puolella ollaankin menossa IWELLOjengin kanssa testaamaan ilmajooga samaiseen paikkaa, ja en kyllä malta odottaa!

hemmottelu2 hemmottelu3Jos joku haluaa lähteä haastamaan itsensä ja kokeilemaan tätä hauskaa lajia, niin Ready Set Pole antaa blogini lukijoille 25% alen tankotanssin ja ilmajoogan ensikertalaisille suunnatuista kursseista Jyväskylässä sekä Kuopiossa. Alennus on voimassa vielä tämän päivän, eli 7.11.2015 saakka. Saat alen kirjoittamalla lisätiedot-kenttään ”Pieces of Miracles -25%”.

hemmottelu-1-8 hemmottelu4Tankoilun jälkeen kilisteltiin porukalla vielä ennen kuin lähdettiin siirtymään seuraavalle etapille, nimittäin Boho&Kitchenin saunatiloihin kylpemään ja laittautumaan ennen päivän huipennusta.

hemmottelu-1-7 hemmottelu5Kerttu yllätti meidät totaalisesti vielä saunallakin, sillä nainen oli kerännyt jokaiselle osallistujalle vielä ihanat goodie bagit kotiin viemisiksi. Kasseista löytyi jokaiselle pullo kuohuvaa, samaa jolla oltiin aiemmin kilisteltu, eli Freixenet´in luomu-cavaa, sekä Body Shopin ihania uutuuksia ja hieman suklaatakin oli pussiin sujautettu. Kiitos Kerttu ihan mielettömästä päivästä jo tässä vaiheessa postausta. On ollut ilo tutustua noin aikaansaavaan naiseen, samoin kuin koko muuhunkin mahtavaan IWELLOjengiin joita en aiemmin tuntenut!

hemmottelu-1-11 Illalle saatiin vielä upea kruunu, kun meidät oltiin kutsuttu tunnelmalliseen Harmooniin illalliselle. Meille tarjoiltiin neljän ruokalajin maistelumenuu, joka upposi yllätykseksi myös allekirjoittaneen makuun täydellisesti. Oli ihana nauttia rauhallisesta tunnelmasta, kauniista miljööstä, lähiruoasta ja erittäin hyvästä seurasta pimenevässä illassa.

hemmottelu-1-18 hemmottelu6

Kiitokset vielä munkin puolesta jokaiselle päivän yhteistyökumppanille, teitte IWELLOjengin päättyneestä matkasta entistäkin upeamman. Kiitos myös kuvalainoista Kertulle ja Melinalle ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Harmi, kun et päässyt tankoilemaan Ready Set Polella. Olisin mieluusti halunnut kuulla ensikertalaisen kokemuksia 🙂 Aloitin itse tankoilemaan jo vuonna 2012, mutta 2013 tulinkin raskaaksi ja jatkoin vasta tämän vuoden alussa taas ihan alusta. Tankotanssi on ihan paras liikuntaharrastus <3 Se on haastavaa, mutta hauskaa. Lihakset kasvavat aivan yllättäen 😀 Kohta jo osaakin jotain sellaista, mikä hetki sitten tuntui vaikealta. Ainoana miinuspuolena voisin sanoa mustelmat, joilta ei voi välttyä.

Essi

Älä muuta sano! Olisi ollut niin kivaa, mutta jospa sitä tässä jossain vaiheessa uskaltautuisi testaamaan vielä 🙂 Kiva että oot löytänyt hienon harrastuksen ja intohimon!

Näyttipä ihanalle teidän päivä! Ei liity postaukseen mutta kysyn silti 😀 Ollaan miehen kanssa tulossa viettämään ensimmäistä hääpäivää jyväskylään ja illallisravintolavinkkejä kaipaisin. Mikä on pihviä rakastaville sopiva ravintola? Tuolla decafessa täytyy kyllä käydä lounaalla sillä sen verran hyvältä näyttää noi salaatit!

Essi

Tottakai saa kysellä postauksen aiheen vierestäkin aina 🙂 Oo ihana päivä teillä luvassa! Illallis paikaksi suosittelisin ehdottomasti Figaroa, sitä suosittelee varmaan kaikki Jyväskyläläiset. Hyvää pihviä saa Stefan´s Stakehousesta ja Trattoriakin on ihana. Siinä kolme kovaa 🙂 Kivaa hääpäivää teille, toivottavasti Jyväskylä kohtelee teitä hyvin <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *