Yleinen
4.11.2015

INSPISTÄ ISÄNPÄIVÄÄN

INSPISTÄ ISÄNPÄIVÄÄN

NIKO ÄLÄ LUE TÄTÄ, POSTAUS SISÄLTÄÄ ISÄNPÄIVÄ-PALJASTUKSIA!

Helout keskiviikkoon! Täällä on vietetty vielä viimeistä rokkopäivää, jostain ihmeen kummista paikoista niitä vesikelloja löytyi vielä eiliseen saakka. Huominenkin pelataan vielä varman päälle, ja Mila menee mummilaan hoitoon mun koulupäivän ajaksi. Tänään oon pyrkinyt tekemään kouluhommia kotona, mutta täytyy sanoa, että ei se ihan helppoo oo ton pikkutirrin kanssa päivisin kun ollaan kaksin! Miten te muut onnistutte tekemään duuneja ja kouluhommia kotona lasten kanssa? Mulla nimittäin blogihommatkin seisoo aina niin kauan kun saan Milan joko päiväunille tai illalla yöpuulle. Niksit kehiin kiitos heti nyt!

Isänpäivä lähestyy, tai on jo oikeastaan ihan nurkan takana! Kovin montaa päivää ei enää mene, että taas lähes jokaisessa kodissa kiikutetaan aamupaloja lahjojen ja lasten askartelujen saattelemana sänkyyn noille meidän omille supersankareille. Mä olin tänä vuonna tapojeni vastaisesti ajoissa omalla mittapuulla lahjan hankinnan kanssa. Tosin se on pitkälti mun menneen työharjoittelun ansiota, suoritin nimittäin harkan Kappahlissa josta myös Nikon lahja on lähtöisin. Kuuden viikon aikana tuli muutenkin päivitettyä perheen vaatekaappeja aika kiitettävällä tavalla työympäristön hullaannuttamana.

isi ISI4 ISI2

Nikolle on nykyään superhelppo ostaa lahjoja, sillä siitä on viime kuukausina tullut aika laiska omissa vaatehankinnoissa. Reissuduunit ja arjen hektisyys on saanut ton toisen puoliskon usein unohtamaan sen, että välillä voisi pukeutua kotona muuhunkin kuin pieruverkkareihin ja t-paitaan. Niinpä mä oon ottanut asiakseni päivitellä vähän Nikon kaappien sisältöä, ja näin tapahtuu myös isänpäivänä! Mun mielestä käytännölliset ja toivotut lahjat on kaiken A ja O, jos lahjoja on tapana ostaa. Vaatteet on tästä yksi erinomainen esimerkki, etenkin jos lahjan saaja ei itse niitä saa aikaiseksi ostaa 😉

isi1

LAHJAVINKKI! Isänpäivään asti Kappahlilla on muuten miesten puolella -30% ale koko valikoimasta. Sinne kannattaa suunnata siis jos lahjahankinnat on vielä tekemättä. Meidän pakettiin sujahtaa sunnuntaiksi musta neule, Batman boxerit ja jo perinteeksi muodostunut isi-aiheinen t-paita. Pehmeän paketin lisäksi askarrellaan vielä kortti ja Mila maalaa isille taulun + sunnuntaina viedään Niko ulos syömään ja me tytöt tietty tarjotaan! Muuten päivä meneekin pappaloita kierrellen niin kuin joka vuosi.

ISI3

Joko siellä on isille lahjukset hommattu? Miten teillä isänpäivää vietetään? Entä mitä askarteluja lapset isille tänä vuonna väsää? Viime hetken vinkkejä sen osalta saa meille myös heitellä! Mä aloin jo vähän Pinterestiä selailla ja kerätä idiksiä, jos vielä jotain extraa keksisi – mun tiliä muuten siellä pääset seuraamaan TÄSTÄ. Mua harmittaa ihan sikana että Mila ei oo päässyt tällä viikolla tarhaan, sillä siellä olisi varmasti nuo pienetkin askarelleet isille jonkun kivan muiston. No ensi vuonna sitten!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Hei! Mistä tuo kehyksissä oleva juliste on? Se on ihana 🙂

Essi

Moikka! Se on desenio.fi peräisin, sieltä löytyy vaikka millä mitalla ihania julisteita ja postereita. Suosittellen piipahtamaan siellä!

Mä teinkin tänävuonna vähän erilaisen lahjan, nimittäin joulukalenterin! Siitä ei ole iloa heti, mutta ainakin siitä on iloa ja jännitystä useampana päivänä.
Saa isimies sitten oikeana päivänä pojan tarhassa tekemän avaimenperän sekä kortin ja aamupalan 🙂

Olin alunperin ajatellut, että keitän vain aamu kahvit miehelleni isänpäivänä, sillä pojallamme on kahdet 2 vuotis syntymäpäivät myös viikonloppuna minkä järjestämiseen menee aikaa ja rahaa. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin kun luin tämän postauksen ja etenkin lauseen ”meidän supersankareille”. Mieheni raataa pitkää päivää töissä elättääksemme perheemme kun minulla on vielä opinnot kesken. Hän on siis todella sankari, kun huolehtii siitä että meillä kolmella on katto pään päällä ja ruokaa pöydässä. Hän ei myöskään kerkeä kaupoille tai juurikaan minnekään muuallekaan töiden takia. Siltikään hän ei valita. Kiitos siis silmieni avaamisesta, riensin heti kaupoille ostamaan isänpäivälahjoja, ja askartelimme pojan kanssa kortin mihin kirjotin kuinka tärkeä hän on meille. Haluan muistaa myös häntä kunnolla sunnuntaina. On se jännä, että välillä tän lapsiperhe arjen pyörittämisen keskellä ei aina muista kuinka onnekas onkaan 🙂

Hei kiitti vinkistä, kappahl ei ollu tullu mieleenkään kun mietin mistä lähtis isille jotain tommosta tekstipaitaa ettimään! 🙂
Musta oli niin söpöä kun hoidossa 2,5v oli tehny kortin isille johon oli painettu kädenjäljet ja hoitaja kysellyt juttuja isistä ja kirjottanut sitte pojan sanomia siihen! 🙂 mitä tykkää isin kanssa tehdä yms

Meillä on tänä vuonna ensimmäinen isänpäivä ja stressinhän tästä on jo saanu aikaan 😀 koitin jo innoissani painattaa käden- tai jalanjälki korttia, mutta toi meidän 2kk poitsu ei ollutkaan niin yhteistyöhalunen kun olin kuvitellu ja tuloksena pelkkää sotkua ja maalia joka paikassa. No isi saa siis kortin, jossa on keltanen maaliläiskä 😀
Lahjakin on vähän vaiheessa, toi meidän isi on niin älyttömän tarkka vaatteistaan, etten uskalla mennä siihen väliin hämmentään. Noo onhan tässä viä muutama päivä aikaa… 😀

Tiia

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *