Yleinen
3.11.2015

VASTAUKSIA VIDEOLLA PART. 1

VASTAUKSIA VIDEOLLA PART. 1

Moikka! Tässä tulee nyt eka setti vastauksista videon muodossa. Harmi vaan, että jouduin tälläkin kertaa vielä tyytymään läppäriin videointi hommissa. Kameran muistikortissa toi kapasiteetti ei oikein riitä pitkiin videopätkiin, eli täytyykin varmaan käydä hakemassa toinen isompi kortti kameraan ihan vaan videoita varten. Koittakaa kuitenkin taas kestää huonoa laatua ja bloggaajan takertelevaa ulosantia 😀 Tää nyt vaan oli paras mihin tänää pystyin, eiks toi aloituskuvakin kerro jo aika hyvin..haha!

Ens videoon otan Milan messiin niin ei mene ihan yksinpuheluksi ja mielenkiintoisuus varmaan ainakin tuplaantuu. Palataan loppuviikosta vielä vastauksiin toisen postauksen merkeissä. Hauskaa päivää, me lähetään nyt ulos nauttimaan vikoista auringon säteistä!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Niin ihanalta äidiltä, naiselta ja tyttöystävältä (morsiamelta) vaikutat! <3

Essi

Kiitos miia <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *