Yleinen
2.11.2015

INSTAWEEK #44

INSTAWEEK #44

44vii 1. Kattokaa kuinka isolta tytöltä tuo tyyppi jo näyttää! ♥

44v 2. Viime viikosta asti mulla on pyörinyt paljon itsetunto ja ulkonäkö asiat mielessä, samoin oman itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on. Tästä aiheesta tekeillä on myös aika syvällinen postaus… Ollaan kaikki omalla tavalla kauniita! 3. Mila hävitti jokin aika sitten tärkeän nimikirjain korunsa, pitihän tilalle saada uusi! Harmi vaan ettei pitkän metsästyksen jälkeen koko Jyväskylästä löytynyt lapsekkaampaa versiota, vaikka nätti tääkin on! 4. Vesirokkopotilashan se siinä ekana rokkopäivänä! 5. Sairastuvalle saapui Olafilta iso piristys!

44viik

6. R A K A S !

44vi

7. Viikonloppufiiliksissä kotona ja keittiössä! 8. Halloweenin varjobileet! 9. Tervetuloa MARRASKUU! 10. Sunnuntaina vietettiin pitkästä aikaa ulkona aikaa, ja laitettiin koko perheen voimin piha talvea varten kondikseen!

Seuraa meitä Instassa, @essipieces !

Nyt muuten nolottaa, se vastauspostaus unohtui tänään ihan totaalisesti. Jonkin asteista muistisairautta taitaa olla tällä hetkellä liikenteessä, nimittäin meikäläinen on unohdellut asioita viime aikoina aika kiitettävällä tavalla. Nyt on sitten puhelimessa muistutus huomiseksi videointi puuhista!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *