Yleinen
1.11.2015

MARRASKUUN EKA

MARRASKUUN EKA

Marraskuun ekaa on vietetty kotoilun merkeissä, ja mikäs sen parempaa! Mutta juuri siksi tänään en päässytkään rauhassa kuvaamaan vastauspostausta, joten se siirretään huomiselle. Tää päivä on mennyt meillä pienimuotoisissa syystalkoissa pihalla, terassit laitettiin talvea varten kuntoon ja piha noin muutenkin talviteloille. Nyt sitten vaan sitä lumen tuloa odottamaan, milloinkahan sitä muuten kehtaisi laittaa jo KAUSIvalot? Joko joku on ehtinyt?

syssy

Milan vesirokko alkaa olla jo tosissaan voiton puolella onneksi. Jo pari päivää on tuntunut siltä, että neidille rupeaa riittämään tää neljän seinän sisällä eläminen. Onneksi tänään sitten päästiinkin jo ulos! Torstain jälkeen uusia rakkuloita ei ole ilmestynyt ja perjantaista asti näppylät on lähteneet rupeutumaan. Voisin varovasti veikata että tiistaina päästään taas normiarkeen kiinni. Aika jännän tästä meidän rokkokokemuksesta on kyllä tehnyt se, ettei neidillä ole ollut kuumetta juurikaan. Ekoina päivinä pientä lämpöä, mutta siihen se jäi. Täytyy kyllä vielä koputtaa puuta, mutta nyt näyttäisi siltä että Mila pääsi vesirokostaan tosi helpolla! Ei voi olla kuin tyytyväinen ettei tauti tullut meille tuon rajumpana. Niin ja jos ihmettelette miksei Milalla kuvissa ole näppyjä, niin se selittyy sillä, että kuvat on parin viikonlopun takaisia.

syssy1 syssy2

Ensi viikosta tuleekin aika huisi, oon siitä superinnoissani! Ihan ekaksi siksi, että koulujakso alkaa taas. Opiskelujen osalta on alkamassa tosi mielenkiintoisia kursseja, luvassa on kiva opintomatka ja muutamia hauskoja projekteja sekä mielenkiintoisia oppimistehtäviä. Opiskelumoodia saikin aika kivasti kerrytettyä tuolla menneellä harkkajaksolla. Kiinnostaisiko teitä muuten lukea enemmän mun opiskelusta? Voisin joku päivä kirjoittaa aiheesta mielläni enemmänkin.

Tulevasta viikosta innostuu myös siksi, että se on ensimmäinen viikko piiiiiiiiitkään aikaan kun Niko on maisemissa koko viikon. Ihanaa saada toinen aina iltaisin kotiin työpäivän jälkeen! Se tarkoittaa sitä, että mulla on taas mahis irtaantua helpommin kotoa liikkumaan ja myös aikaa blogijutuille on enemmän – aika huippua! Jotenkin muutenkin tänä viikonloppuna mut on vallannut sellainen tosi inspiroiva ja energinen fiilis pienen syysväsymyksen jälkeen. Liekkö johtuu lokakuun vaihtumisesta marraskuuhun? Joulun lähestyminen on nimittäin mulla varma innostuksen lähde!

syssy4

Blogissa ensi viikolla mm. suunnitellaan isänpäivää, kurkataan IWELLOjengin hemmottelupäivään, sisustetaan syyskotia ja käydään teidän kysymykset läpi videolla, joten käykää kurkkimassa blogissa tiuhaan uusia juttuja! Jotain extra kivaakin saattaa olla luvassa… Ihanaa marraskuun ekaa iltaa! ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Minua kiinnostais ainakin lukea opiskeluistasi! Kirjoittele vaan 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *