Yleinen
31.10.2015

HAPPY HALLOWEEN!

HAPPY HALLOWEEN!

HALLOWEEN3 HALLOWEEN4 HALLOWEEN2 HALLOWEEN1 HALLOWEEN HALLOWEEN5HALLOWEEN6

Heipat Halloweeniin ja mukavaa pyhäinpäivän iltaa kaikille!

Meillä viikonloppu menee nyt ihan suunnitelmista poiketen tuon tylsän rokon takia. Luvassa piti olla parit hillittömät naamiaiset, tänään Mellulla ja huomenna naapurissa, mutta eihän me niihin Milan kanssa voitu osallistua. Niinpä mä eilen päätin, että tänään kutsutaan mummit ja papat kylään ja pidetään omat varjobileet. Työpäivän aikana sitten juoksin ruokatauolla kauppaan ja kahmin koriini Halloween-koristeita mitä vain kaupassa oli jäljellä – näin pienellä panostuksella saatiin Milalle ihan omat kemut kasaan nopsaa! Typy olikin aika innoissaan myös näistä bileistä, ja oli ihana nähdä miten tohkeissaan tuo napero jeesasi mua leipomisjutuissa tänään päivällä. Muumionakit, hämähäkkileivät ja mokkapalat katosikin iltakahvilla kiitettävästi parempiin suihin ja pyhäinpäivän ilta tuli vietettyä kivasti perheen kesken! Kiitos puput (mummit Milan kielellä) ja papat kun kävitte ♥

Kuinkas teillä vietetään tätä Halloween viikonloppua? Naamiaisia vai perinteisempää menoa? Mitäs mieltä muuten ootte tästä Jenkeistä rantautuneesta juhlahumusta?

Niin ja hei kiitos rokko-postauksen kommenteista, niistä oli paljon apua! Hainkin PoxClin vaahtoa eilen. Kuivumaan päin olevat rakkulat alkoivat neidillä kutista, ja vaahto on ollut tosi hyvä apu. Muuten rokko alkaakin olla jo talttumaan päin, onneksi 🙂 Huomenna vastailen kommentteihin ja tarkoitus olisi myös kuvailla vastauspostaus videolle. Pysykää siis kuulolla! Kivaa iltaa!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *