Yleinen
25.10.2015

TESTISSÄ PROTEIN PANCAKE MIX

TESTISSÄ PROTEIN PANCAKE MIX

Jo kauan mulla oli muhinut mielessä, että haluaisin kokeilla monen kehumaa Fastin Protein Pancake Mixiä. Niinpä pari viikkoa sitten kauppareissulla suuntasin lisäravinne hyllyille tutkimaan pussukoita ja mukaani tarttui Pancake Mix Banana Toffee maulla. Maustamaton ja vaahterasiirappi vaihtoehdotkin löytyi, mutta banaanin ja toffeen yhdistelmä oli eniten mun makuun! Eikä muuten ollut huono valinta…

PANNUKAKKU2 Meidän koko perhe rakastaa lettuja ja pannukakkua, joten tää terveellisempi vaihtoehto oli vain PAKKO päästä testaamaan. Protskupannarit on varmasti monelle uusi juttu ja joskus reilu vuosi sitten näistä hypetettiin somessakin aika paljon, mutta meillä tullaan turvallisesti vähän viivellä tähänkin juttuun. Vaikka kehuja oltiinkin kuultu paljon, niin silti aika paljon jänskätti, että käykö pannareiden kanssa samoin kuin proteiini vanukkaan kanssa… eli että pussi jäisi pölyttymään vain kaapin pohjalle. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä letut on helppoutensa lisäksi myös oikeasti törkeen hyviä ja maistuu Nikollekin, joka muuten on tosi nirso tyyppi.

PANNUKAKKUSeoksessa on kohtalaisen fiksut ainesosat, sillä se koostuu erilaisista proteiineistä ja makeutukseen on käytetty steviaa. Tietysti itse tekemällä pannukakkuseoksen saisi luonnollisempaa tavaraa lautaselle, mutta onhan tää vaan ihan älyttömän kätevää kun kaikki tarvittava maidon lisäksi löytyy yhdestä samasta pussukasta. Kaloreita yksi annos sisältää 210 ja proteiinia jopa 25g, helppo tapa siis lisätä protskua päivään.

Nää pannukakut on sen verran helppoa valmistaa, että sopivat esim. aamupalaksi kiireisempäänkin aamuun. Jauhe sekoitetaan maidon kanssa, paistetaan pari minuuttia per puoli ja pannukakkuateria on valmis. Pannarit menee ihan sellaisenaankin, mutta oma lemppari on nauttia herkut kreikkalaisen jogurtin, pensasmustikoiden ja cashewpähkinöiden kanssa. Päälle vielä loraus hunajaa ja avot!

PANNUKAKKU1

Banaaniletut on meillä kyllä edelleen ykkönen, mutta kyllä nää pussukkaletutkin maistuu melkein yhtä hyvin! Eli lettujen ja pannareiden ystäville lähtee kyllä tästä tuotteesta suositus – mites muut? Joko Protein Pancaket on testitty? Yes or no? Entä mikä maku kolahtaa parhaiten? Mites lisäkkeet?

Mulla on ollut aika hektinen viikonloppu, joten eipä oo taas ehtinyt blogissa edes pyörähtää. Perjantaina olin iltavuorossa harkassa, eilen meillä oli IWELLOjengin hemmottelupäivä ja tänään iltapäivä kului Even luona naapurissa lasten Frozen-bileissä. Viikonlopun kuulumisia ja tapahtumia puretaan tasaiseen tahtiin ensi viikolla miten ehditään. Luvassa on myös viimeinen työharjoitteluviikko, joten ensi viikon jälkeen helpottaa ja koulun ohella blogillekin jää enemmän aikaa. Niin ja Nikokin on vain pari päivää enää reissussa ja sitten saadaan isikin taas kotiin, ainakin toistaiseksi. Jee, tätä onkin jo vähän odoteltu!

Ihanaa sunnuntain loppuiltaa ja alkavaa uutta viikkoa! ♥ …niin ja hei käykää tiputtelemassa vielä kysymyksiä TÄNNE niin saan sitten loppuviikosta tehtyä kunnon vastauspostauksen. Kiitos!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *