Yleinen
22.10.2015

KYSYMYKSIÄ KIITOS + MUUTAMA UNOHTUNUT

KYSYMYKSIÄ KIITOS + MUUTAMA UNOHTUNUT

Alkuun ihan muutama unohtunut kuva tän syksyn arkistoista…
KYSY3 Pari kolme vuotiasta odottamassa herkkuja Mimosan synttärikemuilla…

KYSY1 Yks alkusyksyn parhaista lounaista, joksi se ylsi ihanan seuransa ansiosta!

KYSY2 Jotain uutta tuli myös kotiin, Desenion printtejä pääsette ihastelemaan kotipostauksissa ihan pian…

KYSY6 Mila pääsi onkimaan tänä syksynä 😉

KYSY5 … ystäviä … ♥

KYSY7 Smoothieaddiktin kootut reseptit pian tulossa myös!

KYSY4

…ja vielä vähän pieniä juhlijoita!

Loppuun vielä pyytäisin teitä KYSYMÄÄN! Sain nimittäin postaustoiveen syksyn alussa, että tekisin pitkästä aikaa kysymyspostauksen ja vastaisin videolla. Nyt vihdoin muistin tuon ja tuntui sopivalta ajalta se toteuttaa, etenkin nyt kun meillä on eletty niin hektistä arkea ettei blogissa ole ehkä tietyllä tavalla päässyt niin kaikkia kuulumisia teille kertomaan. On muuten aika hauskaa toteuttaa ekaa kertaa sitten vastauspostaus videolla! Samaan pläjäykseen kommenttiboxiin on tosi tervetulleita myös uudet postaustoiveet, sillä ne ovat nyt erittäin tervetulleita kun oma luovuus on hieman jäissä.

Antakaahan siis palaa! Kysykää mitä mielen tulee, mutta muistakaahan tietty pitää edes suht asiallinen linja. Ensi viikolla kuvailen teille sitten vastaukset! Nikoltakin saa kysyä jos siltä tuntuu.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Otatteko influenssa rokotukset?

Millainen lapsuus ja nuoruus sulla on ollut? Aiotko kasvattaa milan samalla tavalla kuin sut on kasvatettu vai erillä tavalla, miksi? Mitä mieltä Niko on blogistasi tai siitä että pidät blogia? Tuleeko joskus blogisi lukijat juttelemaan sulle vaikka kaupungilla? Tienaatko tästä blogista ihan palkkaan verrattavissa olevaa palkkaa?

Miten tapasitte Nikon kanssa? Kumpi teillä kokkaa, sä vai niko? Miten teillä pysyy aina kämppä niin siistinä?! 😀 Jos sulla ei oiskaan lasta, niin minkälaista kuvittelisit elämäsi olevan tällä hetkellä? Mitkä on Milan lempijuttuja? Osaako Mila jo puhua? Kuinka kauan sulla oli blogi ennen kuin pääsit bloggaamaan tälle sivustolle?

Onko Mila vielä käynyt missään harrastuksissa? Kävitkö vauva-aikana jossain vauvakahviloissa tms? Miten päädyit perustamaan blogin? Minkä ikäisenä muutit pois vanhempien luota ja millaiseen kotiin? Onko sinulla sisaruksia?

Minkä hintainen teidän asunto oli? Paljonko lyhennätte lainaa kuukaudessa pankille? Oliko teillä käsiraha? Takaajia onko? Mitä vauvakuumeelle kuuluu? Käytätkö ehkäisyä vielä? Täällä myös yksi kovasti kuumeileva! Tulitko Milaa odottamaan jäätyäsi kerrasta raskaaksi?

Mitä opiskelet? Käytkö töissä? Miten perhe-elämän ja opiskelun yhdistäminen onnistuu? Oletko aamu-uninen? Monelta iltaisin laitat nukkumaan yleensä? Säästätkö rahaa, millä tavalla? Kuukaudessa tietty määrä sivuun vai vaihtelevasti? Onko teillä miehenne kanssa yhteiset rahat vai miten vastaatte menoista? Toiv.ei mennyt mielestäsi liian henk.kohtaisuuksiin. 🙂

Missä maissa olet käynyt?
Koetko ikinä mustasukkaisuutta Nikosta?
Nikon parhaat/huonoimmat puolet?

Keksin vielä toisen osan kysymyksiä.

Kuinka monta kummia Milalla on? Haluatteko antaa saman määrän kummeja toiselle lapselle, kuin Milalle? Molemmat vastaa erikseen: Millaisena näette elämänne viiden vuoden päästä+ Entä kymmenen?
Mitä Niko tekee työkseen? Minkä ikäinen Niko on? Haluatteko isot vai pieni muotoiset häät? Minkä nimen valitsisit tyttö lapsellesi, jos pitäisi päättää: Lilian, Linnea, Nelmiina, Ava, Eveliina ja Ilessa.

Kaikkiin ei ole pakko vastata, mutta olisi kiva jos edes johonkin. 🙂 Saattaa siis olla, että kysyin liian henkilökohtaisia asioita:

Koska valmistut merkonomiksi? Milloin olisi sinun mielestäsi sopiva ajankohta toiselle lapselle? Kuinka monelle olet kummitäti? Kumman sukunimi Milalla on? Kuinka monta lasta haluaisitte? Mitkä värit sopii sun mielestä sisustukseen? Mitkä on teidän molempien lempi eläimenne ja värinne? Millaiseen paikkaan haluaisit töihin siis merkonomina? Minne haluaisit matkustaa nyt lähivuosina perheesi kanssa/Mikä olisi sun lempimatkakohde?

Millainen teidän nykyinen asunto on? (minkä kokoinen, mitä huoneita ymym.)
Entä millainen olisi unelmien kotisi? Jos ei tarvi sitä rahapuolta tai mitään muutakaan miettiä, vain mielikuvitus rajana?
Milloin tulee kotiesittely?
Emmä keksi muuta, oon vaan niin kiinnostunu teidän kodista :’D

Heippa Essi!
Mitkä olisi sun mielestä äitinä olemisen kolme kultaista vinkkiä?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *