Uncategorized
19.10.2015

INSTAWEEK #42

INSTAWEEK #42

42W 1. Pitkän maanantain jälkeen on ihana istua kotona ruokapöytään herkkuaterian ääreen. 2. Mun kaikkeni. ♥ 3. Ihan killeri iltapala – kreikkalaista jugua, marjoja, pähkinöitä ja loraus hunajaa. Aivan törkeen hyvää! 4. Lukijatreenien tunnelmia ja huippu fiilistä instankin puolella.

42WEE 5. Viime viikkoiset yökyläilijät, Ninni ja Neppi -murut.

42WEEK 6. Koti, kynttilät ja syksyn tunnelma on iltaisin parasta. Onkohan musta tulossa syysihminen? Vai vaan vanha? 😀

42WE 7. Aamupalaihmisen tän hetken lemppari; ruisleipää, tonnikalaa, avocadoa, punasipulia, miniluumu tomaatteja ja suolaa ja pippuria päälle. Kokeilkaa ja ihastukaa! 8. Viikonloppuna pyörähdin Harjun paperissa, sieltä tarttui viimein mukaan liitutaulutussi liitutaulutarraa varten. Nyt vähän joka paikasta löytyy liitutaulutarralla nimikoituja juttuja……. 9. Viikonlopun tärppinä myös Plantagenin tarjoukset! Nimittäin pyörähdin hakemassa etukuistille muutaman kanervan ja mukaan lähti myös Viirivehka eteistä raikastamaan, ja vaan alle 8eurolla! 10. Sunnuntaiyön ajatustyötä ja asennoitumista uuteen viikkoon!

42WEEK1

11. En kestä ♥ Pariviikkoista pientä serkkua moikkaamassa! Mila oli vauvasta superinnoissaan, ja niin hienosti piti toista jo sylissäänkin.

Pistä @essipieces seurantaan Instagramissa jos ei oo jo! Pian siellä puolella on jotain erityisen kivaa luvassa seuraajille 😉

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Mistä oot ostanut ton hienon seinätekstitarra jutun eteiseen? 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *