Yleinen
16.10.2015

KOKO PERHEEN KAUPPAKAVERI

KOKO PERHEEN KAUPPAKAVERI

Usein teitä tuntuu kiinnostavan meidän perheen ruokajutut, ja etenkin miten meillä viikon kauppakassien sisällöt suunnitellaan ennakkoon, vai suunnitellaanko niitä ylipäätään ollenkaan? Mikä on viikon ruokabudjetti? Ostoskorin sisältö? Entä missä marketissa käydään? Tartutaan tällä kertaa ensimmäisenä kauppareissujen ja ostosten suunnitelmallisuuteen, sillä kesän jälkeen tuo homma on ollut ihan retuperällä. Lämpimillä keleillä kaupasta tarttui matkaan just sitä mitä sattui tekemään mieli ja sama trendi on jatkunut syksyllekin. Suunnittelemattomuus näkyi myös siinä, että kaupassa rampattiin lähes päivittäin hakemassa jotain täydennystä kaappeihin. Normaalisti kyllä ostoslistat on olleet kovassa käytössä, mutta nyt tuo toimiva rutiini oli jo liian pitkään jäänyt unholaan…

KESKO4Meidän ruokaprobleemaan saatiin kuitenkin kuin tilauksesta pelastus! Reilu viikko sitten maanantaina K-ruoka nimittäin julkaisi omaa nimeään kantavan mobiilisovelluksen. K-ruoka-mobiilisovelluksesta tulikin kertarysäyksellä meidän perheen paras kauppakaveri ja iso apu myös muutenkin keittiössä. Nyt kerronkin teille tästä arjen helpottajasta hieman lisää…

kesko9kesko3K-ruoka on siis varsin tuore tuttavuus mobiilisovellusmarkkinoilla. Mutta ei sen puolesta kalpene kyllä yhtään kilpakavereillensa, päinvastoin. Juuri tällaista helppokäyttöistä kauppakaveria meidän perhe on todella kaivannut tähän syksyyn. Itse latasin sovelluksen pikapikaa puhelimeeni ja täytyy sanoa, että siitä asti olen ollut koukussa. Sovellukseen kirjautuminen on tehty helpoksi ja se tapahtuu oman K-Plussa-kortin tiedoilla. Sen ansiosta sinulle aukeaa monen monta (henkilökohtaista!) mahdollisuutta ottaa kauppareissustasi entistä enemmän irti.

K-Plussa-kortin tietojen perusteella sovelluksesta tulee heti ensikättelyssä hyvin henkilökohtainen. Sen lisäksi että saat helposti luotua mm. ostoslistat kauppareissuille, sovellus kertoo sinulle myös useimmiten ostamasi tuotteet. Ostoslistat pystyt jakamaan reaaliajassa sovelluksen kautta myös vaikka miehellesi hänen puhelimeensa jos olet esim. itse kotona ja mies kaupassa, aika näppärää vai mitä?

Lisäksi K-Ruoka-mobiilisovellus näyttää just sun oman lähikaupan ajankohtaiset tarjoukset, sekä täysin henkilökohtaiset edut. Nyt esimerkiksi jokainen sovelluksen ladannut saa noutaa K-kaupastaan lettuhillon veloituksetta!

kesko2KESKO7 KESKO10KESKO5KESKO6 Pitkästä aikaa meidän kauppareissuissa on taas oikeasti järkeä, ja siitä oon tosi iloinen. Ostokset ja viikon ruokahommat suunnitellaan jälleen pienen tauon jälkeen ennakkoon, niinkuin kuuluukin. Näin me vältytään myös niiltä ostoskorin hintaa kasvattavilta salakavalilta heräteostoksilta, eikä kaupassa tarvitse rampata ihan joka päivä. Tulevaisuudessa meillä siis aina tulevan viikon ostokset tehdään sunnuntaina niin, että täydennystä tarvitsee hakea hyvällä tuurilla vasta loppuviikosta. Viikon ruokalista on suunniteltu etukäteen, pääpiirteittäin mitä syödään minäkin päivänä ja ostokset tehdään sen mukaan.

Tähän suunnitelmallisuuteen auttaa muuten myös se, että sovelluksesta löytyy yli 6 000 reseptiä jotka auttavat inspiroimaan seuraavan viikon menuuta. Isot pointsit sovellus saa myös visuaalisuutensa puolesta ehdottomasti, sillä kauniit ruokakuvat saavat veden kielelle pelkän selailun aikana ja keittiöön tekisi mieli hypätä entistä useammin kokeilemaan kaikkea uutta!

kesko1Täytyy muuten myöntää, että tarkoin harkituilla kauppareissulakin voi käydä tälläinen kämmi. Kuka bongaa ostoskorista heräteostoksen? Meidän 2-vuotiaan kanssa ei vaan voinut ajaa kärryillä ohi ison Frozen-murovuoren viime sunnuntaina. Ihan vaan paketin vuoksi, ja ihan vaan Milan supersuloisen koiranpentuilmeen takia… Lupaan ettei tää toistu!

KESKO8keskoKaiken kaikkiaan oman testailun jälkeen K-ruoka-mobiilisovellus on erittäin toimiva ja tulee varmasti säilyttämään paikkansa yhtenä mun puhelimen käytetyimmistä sovelluksista. Tästä kauppakaverista en enää luovu, ja pidän sen jatkossakin isossa roolissa helpottamassa meidän ruokarumbaa. Lämmin suositus siis kaikille, etenkin lapsiperheen pyörittäjille! Sovellus on tällä hetkellä saatavilla App Storesta iOS-laitteille, ja jatkossa on tulossa myös versio Androidille ja Windows Phonelle.

Ensi sunnuntaina voisinkin tarttua jälleen Kurkkaa ruokakassiin -haasteeseen, joka on muuten nähty blogissa viimeksi pari vuotta sitten. Johan onkin aika päivittää meidän perheen ostoskorin kuulumiset tähän päivään, vai miltä tollanen postaus kuulostaa? Entä haluasitteko kenties tietää mitä muita sovelluksia mä käytän päivittäin? Sellaistakin postausta oon tässä hieman suunnitellut.

Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa

Avainsanat

Kommentit

Voihan Frozen 😀
Me käytetään iPhonen omaa muistutukset-sovellusta, siellä on meiän kauppalista (sen pystyy myös jakaa toiselle, että mieskin näkee kun se päivittyy!). Itse tekisin mielelläni kerran viikossa ostokset isoon markettiin mutta mokoma raksa: auto on aina miehellä ja harmittaa, kun joutuu asioida kävelymatkan päässä (kaliissa) lähikaupoissa monesti. No, aina välillä saan auton käyttöön ja pääsen isoon kauppaankin. Kyllä se ostoskori oikeasti on paljon edullisempi kun suunnittelee ja tekee hankinnat sitten isommasta marketista.

Kuulostaapa aikas kätevältä! Odotan innolla et tulee androidille myös. Kurkkaan innolla teidän ruokakassiin 🙂 Kuvailin ite kans tänään omat ostokset kaupasta tultua.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *