Yleinen
14.10.2015

HUIKEAN FIILIKSEN LUKIJATREENIT

HUIKEAN FIILIKSEN LUKIJATREENIT

Viime torstaina vietettiin aikamoisen huikealla fiiliksellä iltaa Jyväskylän Tuomiojärven, eli ”Tuokkarin” rannalla. Ranta-alueelle rakennetulle Street Workout alueelle kokoontui ensin IWELLOjengi valmistelemaan iltaa, goodie bageja ja tietty myös jännäämään tulisiko ketään paikalle. Puolisen tuntia myöhemmin innostus nousi pilviin kun parikymmentä blogien lukijaa ja upeaa naista ilmestyi paikalle valmiina reenaamaan lujaa!

lukijatreeni4lukijatreeni7 lukijatreeni1 lukijatreeni5 Keskimaan lahjoittamiin värikkäisiin jumppapussukoihin pakattiin treenaajille toinen toistaan kivempia juttuja taphtuman yhteistyökumppaneilta. Yllätyksinä pussukoista paljastui mm. Nu3:n gojimarjoja, Bodyshopin suihkugeeli ja tuotenäytteitä, treenipyyhe, Laveran luonnonkosmetiiikkaa, SATS ELIXIAN viikon lahjakortti, Harjun paperin söpöjä kortteja, Cloettalta Tuplan proteiinipatukka, sekä janoa sammuttamaan Vitamin Wellin hyvinvointi juomia, Hartwallin Novelle Plussaa sekä Raikastamon Luomu mehuja. Voisin kuvitella, että jokainen lukija oli aika mielissään kassin sisältöön tutustuessaan treenin jälkeen.

lukijatreeni2 lukijatreeni8 lukijatreeni6Ennen  varsinaista treeniä meidän IWELLOjengiläisten valmentaja Henna lämmitteli koko porukan erilaisilla lihaksia lämmittävillä liikkeillä, jonka jälkeen pelattiin muutama rundi päivitettyä polttopalloa. Se sai naiset liikkeelle ja ei muuten naurun rämäkältäkään vältytty kun suuri osa meistä oli polttopallon äärellä ekaa kertaa sitten peruskoulun. Tuon hauskempaa tapaa lämmitellä ennen treeniä saa kyllä etsiä!

lukijatreeni9 lukijatreeni3 lukijatreenit10 Sitten oli aika siirtyä itse treenin pariin, joka tapahtui juurikin Street Workout alueella. Lukijat jaettiin kahdeksaan ryhmään, ja paikkalla olleet bloggaajat asettuivat kahdeksalle pisteelle. Luvassa oli siis kuntopiiri-tyyppinen hikitreeni, jossa me bloggaajat toimittiin pisteillä ”oppaina”: Ryhmät kiersivät myötäpäivään ja me bloggaajat vastapäivään, näin päästiin kivasti juttuun kaikkien kanssa ja vähän tutustumaankin toisiimme.

lukijatreeni11lukijatreeni12 Pisteet oli suunniteltu niin, että jokainen sai tehdä treenistä juuri niin kovan kuin oma kuntotaso salli. Vaikka ilta oli jo aika kirpakan syksyinen, ei kenellekään ehtinyt varmasti tulla vilu kun toinen toistamme tsempaten painettiin menemään hyvän musiikin tahtiin. Juoksua, kyykkyjä, vatsoja, lankutusta, jännehyppyjä, askelkyykkyjä, dippejä, kieppejä ja mitähän kaikkea sitä tulikaan illan aikana huhkittua? Aika juoksikin hirveää vauhtia ja pian olikin jo aika jäähdytellä ja kerrata fiiliksiä tuolla huikealla porukalla.

lukijatreeni0treeni8-1-19lukijatreeni

Meille IWELLOjengiläisille jäi lukijatreeneistä ihan huikea fiilis, ja miltein sormet syyhyten alettiin jo miettiä että mitä muuta me voitaisiinkaan teille lukijoille täällä Jyväskylässä keksiä! Oli ihana kuulla treenin tiimellyksessä kuinka Henna oli oikeasti osannut rakentaa sellaisen treenin josta oli apua monelle, nimittäin kuntopiirinliikkeitä voit toteuttaa ihan vaikka omassa kotipihassasi! Ei sen liikunnan aina tarvitse vaatia sitä salille tai jumpalle lähtöä, se onnistuu ihan kotoa käsin. Tää pitäisi itsekin muistaa useammin!

Ei voi enää muuta sanoa tähän loppuun kun, että on meillä vaan ihan superihania lukijoita – toivottavasti päästään teitä vielä tapaamaan samoissa merkeissä uudelleen tulevaisuudessa. Ainiin ja vielä ilouutisia, nimittäin uutta IWELLOjengiä kootaan parasta aikaa, ja just sä ehdit vielä mukaan! Seuraava 10 viikon hyvinvointivalmennus starttaa 19. lokakuuta. Itse voin ainakin suositella valmennusta juuri sulle joka tarvitset kipeästi apua hyvinvointisi parantamiseen, ravintotietoutta ja yhdessä tekemisen intoa ja motivointia!

Nää viikot on kuluneet taas sellasta vauhtia, että oon mennyt jo ihan sekaisin. Luulin että oman parin viikon viikkokatsauksen aika olisi tänä perjantaina, mutta sehän olisi pitänyt raapustaa jo viime viikolla 😀 Hups! No ylihuomenna katsastetaan taas miten mun treenailut ja painonpudotus on lähtenyt sujumaan. Hyvinvointia luvassa siis lisää vielä tällä viikolla!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Kuulostaa ihan huippu kivalta <3! Huippu idis kutsua lukijoita reenaa :). Ois kiva iteki nähä lukijoita tollasessa tapahtumassa 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *