Yleinen
10.10.2015

MINI´S CLOSET // BIKERIÄ JA POMPPIA

MINI´S CLOSET // BIKERIÄ JA POMPPIA

Ihanaa lauantai-iltaa! Me ollaan vietetty sitä ilman aikataulutettua ohjelmaa, yhteisestä vapaapäivästä nauttien. Käyty kaupungilla lounaalla, otettu syksyisiä kuvia Kirkkopuistossa, kyläilty mummilassa ja löhötty yhdessä kasassa sohvan nurkassa höpsötellen. Tälläisiä viikonloppujen kuuluukin olla, kiireetöntä aikaa niiden omien tärkeimpien kanssa. Tosin nyt jo ehkä semisti ahdistaa, että huomenna on jo sunnuntai mikä tarkoittaa sitä, että Nikon reissuun lähtö on taas vain pienen hetken päässä. Vastahan se tuli kotiin…

Pitkästä aikaa käytiin Jyväskylän Kirkkopuiston Rossossa syömässä, samalla nappailin Milasta muutamia syksyisiä kuvia omiin muistoarkistoihin ja muutaman myös tänne blogiin. Tovi on jo kulunut viimeisestä Mini´s Closetista, joten johan olikin jo aika laittaa uutta postausta sarjaan tulemaan. Ehkäpä syksyn myötä näitä asupostauksia alkaa taas tippua eri tahtiin kuin kesällä, katsotaan! Kuitenkin tällä kertaa päällä oli lähes päästä varpaisiin Pompin syksyn uutta mallistoa. Täytyy kyllä sanoa että Pompin vaatteet on niin meidän juttu. Laadukasta, todella nättiä ja hyvän hinta/laatusuhteen omaavaa vaatetta ei voi olla lasten vaatekaapissa liikaa. Tällä hetkellä mietin, että pitäisköhän vielä tehdä uusi tilaus ennen kauden loppua, sillä Mila on taas kasvanut monesta luottovaatteesta ulos ihan vähän ajan sisällä…

rakas3 rakas rakas2 RAKAS5 rakas4

Muuten siis asu on täysin Pomppia biker-bootseja lukuun ottamatta. Bikerit Milan mummi tilasi syksyn alusta jo Hennesiltä, ja itseasiassa meillä onkin nyt kahdet aika saman henkiset saappaat. Mä nimittäin ehdin myös hankkia toiset pitkävartisemmat hienostelukengät Milalle aiemmin. Toivotaan että näille molemmille löytyy paljon käyttöä ja talvellakin menevät vielä villasukan kanssa kaupunkireissuilla ja kyläilyhommissa. Mistä tulikin mieleeni, voisitteko kertoa teidän luotetuimmat talvikengät? Mun täytyisi ihan pikapikaa löytää Milalle pakkasekeleille hyvä ulkoilukengät päiväkotiin! Kaikki jeesi on siis enemmän kuin tarpeen, mulla on jotenkin mennyt ihan sormi suuhun tän asian kanssa.

Mitäs pidätte asusta? Löytyykö sieltä kenties samistelijoita Pompeissa? Entä miten iskee bikerit pikkutytöillä? Ihan jees vai liian aikuismaista meininkiä?

Meidän viikonlopun kuulumisia tulee huomenna lisää runsaan kuvapostauksen muodossa, joten pysykäähän kuulolla ja nauttikaa tästä lauantain loppuillasta!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Meillä pakkaskelin kenkinä on jo useampana talvena ollut reiman huopikkaat (ihanan lämpöiset ja kauniimmat kuin kuomat) ja loskakeleille ja pikkupakkasille vikingin goret.

Meillä luotetaan tepsuihin jo neljättä talvea.

Suosittelen kuomia, vaikka sitten villasukkien kanssa kanssa, jos oikein koville pakkasille haluaa. Koska teet ”meidän päivä” postauksen?

Meillä on lapsille taas talveksi mustat Kuomat. Lämpöiset ja helpot pukea, suosittelen! Kauniithan ne ei ole, mutta parhaat kengät kylmillä ilmoilla.

Meillä on kahdet eri talvikengät; crocsit pikkupakkasilla js reiman huopikkaat kovemmille. Kuomat meillä on ollu myös viime talvena, mutta nyt tulevalle en hankkinut niitä, vaan mennään noilla mitä mainitsin. Kuomia tosin voin myös suositella, ainakin mukavan helpot päikyssä.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *