Yleinen
6.10.2015

ARKISAFKAA // PARHAAT BANAANILETUT

ARKISAFKAA // PARHAAT BANAANILETUT

banaaniletut1 BANAANILETUT BANSKULETUTU

Banaaniletuista on aiemminkin jaettu ohjetta täällä, mutta nyt meidän kestolempparista on hioutunut niin hyvä aamupala/välipala lisukkeineen, että on pakko päivittää uutta ohjetta bloginkin puolelle! Banskulätyt oli about vuosi sitten ihan jäätävä hitti, mutta meidän perheessä se ei tosiaan miksikään tähdenlennoksi jäänyt, vaan on edelleen yksi takuuvarma herkku koko perheelle. Tällä hetkellä ”terveysletut” maistuu parhaalta kreikkalaisen jogurtin, marjojen ja lorauksen vaniljasiirapin kera.

BANAANILETUT

2 banaania

2 munaa

Maustamiseen kanelia ja paistamiseen voita tai kookosöljyä

Riko kananmunat kulHoon, sekoita, heitä sekaan banaanit, muussaa hieman ja soseuta seos sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Paista miedolla lämmöllä voin tai öljyn kanssa. Suosittelen tekemään pieniä lettuja, jotta ne pysyvät kasassa. Nauti aamupalaksi tai välipalaksi ja lisäkkeiden kanssa vain taivas on rajana! Oon kuullut että letut maistuu taivaallisen hyvältä mm. Nutellan kera, mutta meillä pitäydytään tällä hetkellä kyllä hieman terveellisemmissä vaihtoehdoissa 😉

Onko nämä hittiletut pitäneet pintansa vielä teidänkin perheessä? Jos on, niin mitä banaaniletut saa kaverikseen teidän lautasilla? Mites maistuuko lapsille? Meillä Mila voisi vetää koko perheen satsin usein ihan itsekseenkin!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Blaah.. Mun on ihan pakko kommentoida. Nimittäin tää blogi on mun harmikseni muuttunut vähän tylsäksi. En ole viikkoihin jaksanut avata edes koko tekstiä kun joko ne on instakuvia(mitkä on nähnyt jo tosiaan siellä instagramissa), ruokaohjeita tai arvontoja.. Jotenkin se syvällisyys ja mielenkiinto on hävinnyt täysin! Netti on blogeja pullollaan ja nyt tuntuu että sinun blogisi seuraaminen alkaa jäädä 🙁 harmi sinänsä koska aiemmin pidin tosi paljon juuri tästä blogista.

Ymmärrän kyllä että elämäntilanne varmasti semmoinen että sen syvällisempiin pohdintoihin ei ole aikaa 🙂

Essi

Ihana että kommetoit, ei palautteen tarvii aina positiivistä ollakaan. Tiedostan itsekin blogin tän hetkisen tilanteen ja harmittaa ettei aikaa ja jaksamista oo tällä hetkellä niin paljon mitä te lukijatkin ansaitsisitte. Haluaisin postata pitkiä mielenkiintoisia postauksia päivittäin, mutta kun se aika mitä blogille tällä hetkellä iltaisin jää on lähes olematonta. Toivottavasti kuitenkin pistäydyt silloin tällöin edes vielä tulevaisuudessakin, pian taas on aikaa enemmän blogille ja lupaan että se näkyy myös sisällössä 🙂

P.s. aika hauska kun just tänään kommentoit, juuri kun julkaisin pitkästä aikaa jotain aika paljonkin syvällisempää 😉

On ja maistuu myös muksulle 🙂

Essi

Niin helppoa ja hyvää 🙂

Siis täh, voiks banskuista tehdä lättyjä? Enpä ole ennen kuullutkaan.
Jotenkin kananmuna + banaani sekoitus ei oikein kuulosta mun mielestä toimivalle….

Mun on kyllä pakko jossain kohtaa kokeiltava tätä ennen kuin aivan uskon asiaa. 🙂

Essi

Kyllä, en meinannut minäkään silloin reilu vuosi sitten uskoa. Etenkään sitten kun maistoin ekaa kertaa – törkeen hyviä! Kokeileppa vaikka 🙂

Montako lettua yhdestä kahden banskun ja kahden munan ”taikinasta” tulee?

Essi

Öö voi hitsi, pieniä tulee about 6-10 riippuen koosta 🙂

Täällä kans pikkutytön herkkua ”kakkua,kakkua” ja hyvin maistuu äidillekkin 😉

Essi

Ahahah ihana kakun syöjä <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *