Yleinen
5.10.2015

INSTAWEEK #40

INSTAWEEK #40

Viikonlopun blogihiljaisuuden päättää tälläkin kertaa viime viikon Instakatsaus. Huhu tää maanantai on kyllä tuntunut jotenkin EXTRA maanantailta, viikonloppuna tuli juhlittua rakkaan ystävän paluuta kotikonnuille, kun maailmanmatkaaja Thaikkulasta tuli käymään Suomessa ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuoteen. Pitkästä aikaa oli koko tyttöporukka kasassa ja kemut sen mukaiset! Hieman on kestänyt toipua rilluttelusta ja näin eiliset postaussuunnitelmat jäi roikkumaan tälle viikolle. Toivottavasti tulevina päivinä löytyisi vuorokausista aikaa panostaa taas isommalla energialla myös tänne blogin puolelle. Peukut pystyyn!

40viikko 1. Hitaiden aamujen aatelia, protskulettuja, marjoja, rahkaa ja pähkinöitä!

40viik 2. Arki tuntuu heti helpommalta kun jaksaa nähdä iltaisin ystäviä – iltakahvit hyvässä seurassa toimii aina! 3. Punajuuri-vuohenjuustopastan hypetystä! 4. Yks pieni rakas haaveilija. 5. Hahaha kyllä siella Snäpissä vaan on hauskaa 😀 Seuratkaahan meitä sielläkin nimimerkillä @essipieces!

40viikko1 6. Ihana valo ja ihana syysaamu!

40viikk 7. Helou LOKAKUU! 8. Perjantaisafkaaa eli kunnon piffiä! 9. Myrskyn jälkeen paistaa aurinko! 10. Maailmanmatkaajan yllätysjuhlia järkkäilessä ja upeita kakkuja!

40viikko211. SKOOL YSTÄVYYDELLE!

40viikko3

12. Kumman kaa -bileissä Kumman kaa -juomapeliä! 13. …ja #chattisiskot bailasikin! Kiitos Escapelle huippu puitteista!

Seuraa meidän meininkejä Instagramissa, @essipieces

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *