Yleinen
25.9.2015

TULOSSA: IWELLOJENGIN LUKIJATREENIT!

TULOSSA: IWELLOJENGIN LUKIJATREENIT!

Nyt se lupaaamani yllätys mistä tänään aiemmin hieman vihjasin! Hyvinvointivalmennuksen alussa te lukijat toivoisitte että teillekin järkättäisiin jotain treeniin ja hyvinvointiin liittyvää, nyt toiveenne on kuultu. 8.10 nimittäin teillä kaikilla on mahdollisuus päästä pitämään hauskaa ja treenaamaan IWELLOjengin kanssa! How cool is that?

IWELLO2

Tule IWELLOjengin kanssa treenaamaan!

Tervetuloa avoimeen ja ilmaiseen lukijatreeniin nauttimaan liikunnan ilosta kymmenen bloggaajan kanssa! Opit treenaamaan ilman kuntosalia kehon omaa painoa hyödyntäen street workout -tyyliin. Harjoitus sopii kaikille kuntoon katsomatta. Lupaamme hauskan ja tehokkaan treenin hyvässä seurassa!

Aika: to 8.10. 2015 klo 18-19.30
Paikka: Street workout -alue, Tuomijärvi, Jyväskylä (Jos paikka ei ole tuttu, tule klo 17.50 M-Kotiväylän eteen osoitteeseen Tuomiojärventie 15.)

20 ensimmäistä ilmoittautunutta saa mukaansa muhkean goodie bagin! Lähetä osoitteeseen iwellojengi@gmail.com nimesi, yhteystietosi ja tieto, minkä blogin kautta kutsun sait. Ilmoittautuminen alkaa kaikkien IWELLOjengin blogien lukijoille samaan aikaan, joten nopeus on valttia!

Treeneihin saa tulla myös ilmoittautumatta. Pieni sade ei haittaa, mutta myrskysäällä treeni perutaan.

Mukana bloggaajien ja IWELLOn kanssa tapahtumassa myös,

 

iwello222

Miltä kuulostaa, löytyykö sieltä mun lukijoista innokkaita osallistujia? Olisi mahtava tavata teitä liikunnan ja hyvinvoinnin merkeissä ♥ Rohkeasti siis mukaan vaan ja nähdään parin viikon päästä!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

 

Avainsanat

Kommentit

Näin mahakkaana en taida viitsiä, ja raksaleskenä toki myös tuo lastenhoitokuvio tuskin järjestyis! Harmi, jos tilanne ois toinen niin tulisin viivana – kuulostaa niin hauskalta! 🙂

Essi

Toivottavasti tälläisiä saadaan järkkäiltyä lisää vielä sittenkin kun mahakausi on siellä ohi 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *