Uncategorized
21.9.2015

INSTAWEEK #38

INSTAWEEK #38

Nyt täytyy sanoa että huhu, tää maanantai on ollut kyllä niin maanantai kun vaan voi olla. Aamu lähti niin nihkeästi käyntiin kun herättiin Milan kanssa siihen todellisuuten, että Niko oli jo ampaissut taas anivarhain töihin ja reissuun. Seuraavan kerran isiä näkeekin sitten taas torstai-iltana… Ei tää kaksin arki oo niin lupsakkaa kun ikävä painaa ja näin iltaisin rupee meikäläisenki silmä luppaamaan jo ysin maissa. Harmi vaan että hommia on sen verran ettei nukkumaan ehdi ainakaan ennen 11… Ellei sitten halua herätä kaaokseen ja kasvattaa to do -listaa kilometrien mittaiseksi. Lisää tunteja vuorokauteen kiitos!

Mutta jätetäämpä sen suuremmat väsyneen äidin avautumiset toiseen kertaan ja hypätään instamaailmaan. Vuorossa mikäs muukaan kuin Instaweek joka maanantaiseen tapaan,

38 1. Maanantai Motivaatiota! Ihan huippua että treeni kulkee ja jo muutaman viikon ajan oon saanut mahdutettua viikkoihin 4-5 treeniä. Mutta hittolainen, sais se jo alka näkyä tässä turvonneessa rungossakin! 2. Story of my NIGHTS 😀 3. Syksyn lemppareita, iso kuppi teetä ja viltti. Ai että! 4. #syksyselfie

38VI 5. Instan puolella hehkutusta niin hienosta uudesta yhteistyökuviosta K-ruoan kanssa! Ihan pähkinöinä edelleen, ensi viikolla voi ollakin että saatte jo ensimmäisen reseptin tänne 😉

38VII 6. Jotain uutta kotona, kuka huomaa? No nuo superupeet Desenion printit tietysti, vielä kun sais ne seinälle asti!

38V 7. Uusi lemppari aamupala-rebertuaariin! Sadonkorjuu puuro ja chiansiemenet – suosittelen. 8. Jordan-arvontaan aktivoitiin myös instaseuraajia. 9. Lauantai oli tyttöjenpäivä kun isi oli poikien reissulla. Milan lempparijuttu oli POPPARIT! 10. Musta on tullut sunnuntai-ihminen ja myös aamupalaihminen. En ois vielä vaikka viis vuotta sitten uskonut!

38VIIK

11. Onnellisin susta ♥

Seuraa meidän touhuja Instassa @essipieces.

Nyt rupee silmä sen verran painamaan, että pakko suunnata pikkumimmin viereen tankkaamaa unta huomiselle. Mulla alkoi viime viikolla eka työharjoittelu ja voin kertoa että nuo päivät verottaa vielä koulupäiviäkin enemmän. Huomenna voisinkin kirjoitella pitkästä aikaa rennosti meidän ihan perus kuulumisia, miltä kuulostaa? Kevyempiä kuulumispostauksia ei oo hetkeen taas näkynytkään täällä.

Nyt GOOD NIGHT!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *