Yleinen
17.9.2015

INSPIROIVIA RUOKAUUTISIA!

INSPIROIVIA RUOKAUUTISIA!

Viime viikon perjantaina pyörähdin vuorokauden mittaisella visiitillä Helsingissä. Päivä oli täynnä blogiin liittyviä juttuja ja nyt vihdoin mulla on lupa valottaa teille reissun pääsyy. Mulla on nimittäin tänään jännittäviä uutisia kerrottavana teille, etenkin ruoan ystäville!

aamu3 pompit31111Meidän perheen ruokajutut tulee jatkossa olemaan yhä isomassa roolissa blogissani, nimittäin nyt syyskuussa aloitan pitkäaikaisen yhteistyön K-ruoan kanssa. Tästä oon ollut jo pitkään innoissani ja viime viikkoisen kick offin jälkeen olisi tehnyt mieli heti intoilla tästä kuviosta teillekin. Syksyn mittaan #arkisafkaa -postaussarja saa siis rinnalleen joka kuisen postauksen yhteistyön tiimoilta. Luvassa on runsaasti reseptejä, ruokavinkkejä sekä arjen tipsejä edullisempaan ja perheystävällisempään ruoanlaittoon. Juhlia, arkea, lastenkutsuja, välipaloja, terveysherkkuja ja paljon muuta – ootteko yhtä innoissaan kuin minäkin?

KESÄNVIKA7 lohipasta5 SM6aamu5 SM2 BAT1hki5

K-ruoka on herkullinen yhdistelmä maukkaita reseptejä, uusimpia trendejä ja hyödyllisiä vinkkejä tarjoiltuna intohimolla ja ammattitaidolla. Bloggarit jakavat saman intohimoisen asenteen ja toimivatkin nyt blogeissaan omalla persoonallisella tavallaan K-ruoka-teemojen lähettiläinä.

Mukana on erilaisia blogeja: ruokahifistelijöitä, perheblogeja ja trendeihin tarttuvia blogeja. Hienoa nähdä, mitä kaikkea maukasta, kaunista ja hauskaa vielä syntyykään! Nostamme tälle sivulle luettavaksesi jo aiemmin vakiintuneet blogit: Marian ja Marin kauppiasblogit sekä Tiian Karkkipäivä-projekti. Tutustu alla blogeihin ja bloggareihin. 

http://www.k-ruoka.fi/ruokablogit

Niinkuin K-ruoan ruokablogit -sivuilta näette, saan olla osana 10 upean blogin tiimiä. Käykäähän tutustumassa kaikkiin muihinkin inpiroiviin blogeihin linkin kautta!
BAT5 mikäkesä6mucho part24 PASTELLIBILEET2Kuinka monelle K-ruoka on entuudestaan tuttu? Jos ei niin tässä pieni infopläjäys,

K-ruoka on K-kauppojen oma media: yhdistelmä maukkaita reseptejä, uusimpia trendejä sekä K-kauppojen ajankohtaisia kuulumisia. K-ruoka tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita intohimolla ja ammattitaidolla.

Uudistuneet K-ruoan Facebook -sivut kannattaa pistää seurantaan ehdottomasti!


PASTA1perunasalde PASTELLIBILEET25dole10

 

Mitäs mieltä ootte, onko ruokajutut tervetulleita blogiin kasvavassa määrin? Lupaan että mennään rennon letkeällä otteella, hifistelyt saa edelleen jäädä muille. Helppoa, hyvää, terveellistä ja nopeaa arkiruokaa ja silloin tällöin heilutaan varmasti myös peukalot jauhossa leivontahommissa. Nyt teillä on hyvä mahis päästä vaikuttamaan, millaisia reseptejä ja muita ruokajuttuja toivoisitte näkevänne täällä?

Ihanaa torstaita sinne kaikille! Me saadaan Niko taas illalla kotiin, kyllä isiä onkin odotettu ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Mitä tossa yhdessä lasivuoassa/kulhossa on? 🙂 jotain jauhelihaa ja pastaa? Ja noi kastikkeet.. nam!!! 🙂

Essi

Siinä on nachovuokaa, niin hyvää viikonlopun herkutteluun – en voi kun suositella 😉

Mahtavaa! Arkiruokavinkkejä ei voi ikinä saada liikaa! Varsinkin kiireessä on välillä todella vaikeaa keksiä mitä kaupasta ostaisi. Sitten vielä; mitä noissa ekan kuvan ihanissa sandwicheissä on?

Essi

Jee kiva kun otatte tän näin innolla vastaan 🙂 Niissä oli kaikkea mitä kaapista löytyi, eli perus voileipätäytteet eli juusto, kinkku, salde, kurkku, tomaatti + feta ja pesto! Hyväää 🙂

Ai vitsit miten hyvännäköisiä ruokakuvia! Tykkään itsekin kovasti kaikista uusista resepteistä ja ihanista ruokajutuista, joten kiva, että pääset aloittamaan uuden yhteistyön ruokajuttujen merkeissä! 🙂

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Essi

Kiitos Anne 🙂 Mukava kuulla että tää on kiva lisä tänne blogiin!

Ihania kuvia! Kuulostaa hyvältä, rakastan ruokaa ja uusia vinkkejä ei ole koskaan liikaa! 🙂

Essi

Jee kiitos Tytti 🙂 Pysyhän siis kuulolla, pian tää blogi on pullollaan kaikkea hyvää 😉

Ruokajutut on ehdottomasti jees! Mua näin äitiyslomalaisena kiinnostais reseptit, jotka on paitsi terveellisiä myös edullisia. Tuntuu, että ruokaan saa uppomaan hirveät määrät rahaa, jos haluaa pitää kiinni siitä että annosta kohden esimerkiksi proteiinia on tarpeeksi..

Sitten tällaisille laiskiaisille ois kans kiva jos joskus jaksaisit koostaa valmiin viikon ruokalistan resepteineen. 😀 Jäisi sellaiset nälkäkiukkutyhjäpää -kauppareissut tekemättä ja vois vaan kopsata täältä suoraan mitä sieltä kaupasta ostaa.

Oon myös aina tykännyt noista sun tapahtumajärjestämistaidoista ja suuntaankin aina tänne ekana jos on jotain bileitä tiedossa, eli niitä ehdottomasti jatkossakin seuraan haukkana 🙂

Käyttekö muuten yleensä kerran viikossa hakemassa kaapit täyteen vai suositteko tiheämpiä shoppauskertoja?

Essi

Jes kiva kuulla 🙂 Toi on niin totta, ihan ärsyttää miten on KALLISTA syödä ravintorikkaasti ja puhtaasti.. Mutta laitetaan korvan taa! Tuosta voisikin kirjoittaa ihan oman postauksen!

Hei vautsi, sieltähän tuli ihan mielettömiä ideoita, täytyy kirjata muistiin ja toteuttaa kaikki tässä syksyn aikana. Tällä hetkellä me käydään ihan liian monta kertaa kaupassa viikossa kun Niko on reissussa, mutta normisti kerran viikossa isommin ja pari kertaa täydennystä lähikaupasta.

Voi että, ompa lämmittävää kuulla. Kiitos kehuista <3

Hyvä juttu! 🙂

Essi

🙂

Viimein pakko kysyä että onko noi smpothiekipot ihan juomalasit vai ne tuikkukipot, näyttää nimittäin ihan samalle 😀

Essi

Ahahahha 😀 Joo kyllä ne on tuikkukipot, kaikkea sitä kokeileekin kun haluaa saada esteettisiä kuvia 😀

Jee, mahtavaa! Ehdottomasti tervetulleita ovat ruokajutut ja reseptit! 🙂
Toivoisin erityisesti juurikin vinkkejä helppoon ja terveelliseen arkiruokaan!

Essi

Vitsi miten iloinen oon että siellä tekin ootte noin innoissaan tästä 🙂

Onpas herkullisia ja houkuttelevia nämä ruokakuvat! Kiva tutustua tämän ruokayhteistyön kautta myös uusiin blogeihin 🙂

Essi

Kiitos Minka 🙂 Niinpä, tosi mukava oli tavata, ja toivottavasti pian jotain yhteisjuttuja olisi taas 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *