Yleinen
14.9.2015

INSTAWEEK #37

INSTAWEEK #37

Se on TAAS uusi viikko aluillaan. Ihan hassua miten aika on ottanut uuden vaihteen silmään ja viikot vain vyöryy. Vastahan mä aloitin koulun, ja jo nyt sitä on reilu kuukausi takana, niin ja huomenna alkaa myös jo eka työharjoittelu, jännää! Meidän arki on muutenkin ollut viime viikosta lähtien muutaman asteen erilaista, sillä Niko lähti reissuhommiin taas toistaiseksi. Onneksi sentään viikonloput on pidennettyjä, jolloin saa tankata perheaikaa. Jotenkin tuntuu että kevääseen verrattuna tää syksyn reissuleskiarki on raskaampaa, mikä on tietty ihan luonnollista, sillä keväällä olin vielä Milan kanssa kotona. Nyt kotiarki on muuttunut hektiseksi opiskelija-arjeksi ja päivät menee hirveällä temmolla. Usein kotona odottaakin aikamoinen kaaos aamun jäljiltä, jonka ehtii sitten illemmalla vasta siivota… Ei oo ihan vielä hanskassa tää arjen pyörittäminen yksin meikäläisellä 😀 Tästä avauduinkin Snapchatissa tossa aiemmin illalla, ja siellä meitä voi muuten seurata samalla @essipieces nimimerkillä mitä Instassakin!

37vi 1. Vihdoin ja viimein etupihakin alkaa olla valmis laatoituksia myöten, saas nähdä mitä projektia ensi kesänä keksitään!

37 2. Uusi motto tälle syksylle! 3. Pelkkää lovea – POMPIT ON TÄÄLLÄ! 4. Pakko oli jakaa, nimittäin tän syksyn lemppari hemppisbiisi, Lucas – Aurinkoo!!! Kelatkaa tää tyyppi on 16vee ja jo tällänen talentti. Kuunnelkaa jos ette oo kunnellu jo! 5. Isi-ikävä, reissutyöt on täällä taas…

37viik 6. Mikäs muru se siinä on ♥

37v 7. Viiden tähden illallisella Helsingin parhaassa majatalossa! #minilomalla 8. Eat your greens! Vihersmoothie uusi lemppari. 9. Leffailtaa lauantaina, Luokkakokous oli huikee! 10. Yheden söpöläisen 3-vuotisilla.

37vii

11. Sunnuntait ♥ …ja ihan superonnistuneet banaaniletut!

Seuraa Instagramissa, @essipieces.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *