Yleinen
13.9.2015

GOOD VIBES ONLY

GOOD VIBES ONLY

Superviikonloppujen sarja jatkuu. Tosin tää meneillä oleva on kulunut ihan liian nopeaa tahtia, sillä saatiin Niko torstai-iltana reissusta kotiin ja jo perjantaina aamulla kukon laulun aikaan mä starttasin auton kohti Helsinkiä. Ihan hirveesti perheen keskeistä aikaa ei oo ehditty viettää, mutta välillä tälläise spessummat viikonloput on myös aika luxusta! Etenkin kun mä sain yli vuorokauden irtioton Helsinkiin aivan itekseni, ensimmäistä kertaa sitten Milan syntymän…

hkiHelsinki-perjantai meni iltapäivään asti ”biseness” painoitteisesti, ensin oli aamulla blogiin liittyvä tapahtuma ja sen jälkeen nopea siirtyminen palaveriin Allerille. Täytyy sanoa että päivän aikana inpiraatio kohosi taas pilviin tätä hommaa kohtaan! Sitä sanotaan että bloggaaminen on pirun yksinäistä hommaa, ja suureksi osaksi onkin, mutta taas sai kokea herätyksen ettei se oikeastaan oo yhtään sitä, etenkään Allerin siipien suojassa. Tää on kaikkea muuta kuin yksin väkertämistä, sillä meillä on huikee porukka ammattityyppejä taustajoukoissa jotka auttaa, opastaa ja vie eteenpäin meitä. Tyypit ihan oikeasti tekee duunia päivittäin meidän eteen, jotta meidän ois mieluisampi ja helpompi blogata sekä mahdollisuudet kehittää blogia ja itseämme siinä samassa. Syksy ja ensi vuosi tuo mukanaan niin superkivoja juttuja blogirintamalla, että tuottaa kyllä vaikeuksia pysyä niistä vielä hiljaa. Voi kumpa itsellä olisikin aikaa laittaa tähän hommaan vielä monia tunteja enemmän, mitä tällä hetkellä on mahdollista!

hki1 hki2 hki4 Blogijuttujen jälkeen luvassa oli ystävä painotteinen loppupäivä. Hyppäsin auton rattiin, laitoin naviin osoitteeksi yhden parhaan ystäväni, Sarin duunipaikan. Sieltä nappasin hänet ja toisen ystäväni Paulan kyytiin ja suunnattiin Ikeaan kahville ja tekemään muutamat täsmäostokset. Itse ostin kotiin muutamat kehykset, sillä viime viikolla posti toi muutamia ihania sisustusjulisteita joiden olisi tarkoitus päästä kehyksiin ja seinälle tuomaan kodikkuutta vähän lisää meille. Iltapäivä kului sukkelaan kuulumisia vaihdellen, mutta pian aikainen aamuherätys alkoi verottaa ihan sikana. Oli pakko päästä majapaikkaan Sarin luo, ja sinne koukattiin kaupan kautta, haettiin ruokakamoja ja vähän viiniä, sekä napattiin vielä Maria kyytiin. Siinähän se loppuilta menikin mukavasti rentoutuen, hyvän ruoan, juoman ja rakkaiden ystävien seurassa. Mitä muuta sitä voi vuorokauden irtiotolta toivoakaan? Tällä hetkellä fiiliksen voisi kiteyttää – GOOD VIBES ONLY!

hki3 hki5

Eilen oli ihana palata tietysti sitten kotiin, vaikka noilla kahdella murulla olikin mennyt isätytär-laatuaika ihan mahtavasti. Vähän oli kuulema ollut jo äitiä ikäväkin! Hyvää tälläiset pienet reissut tekee varmasti perheen jokaiselle jäsenelle, ja osaataan taas arvostaa toisten naamoja entistä enemmän kun joutuu vähän ikävöimään ja olemaan välillä erossakin. Eiks nii?

Viikonlopun aikana mulle tuli taas inspistä kuvailla ruokia, ja ensi viikolla olisi luvassa pitkästä aikaa muutama resepti. Myös juhlahumua jonain päivänä, sillä tänään käytiin juhlimassa yhden söpöläisen 3-vuotiset, ja vastapainoksi tietty myös ihan arkisia kuulumisia ja ehkä vähän kauneusjuttuja. Ainiin ja taaperon hammashommistakin on tulossa postausta. Kiva blogiviikko on siis aluillaan huomenna, joten pysykäähän kuulolla!

Nyt kauniita unia muruset! ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Oi kuulostaa kivalta viikonlopulta 🙂 meilläkin ois kohta kaksplussan portaali miitti johon en taaskaan pääse täältä korvesta mööh

Hei! Miten sun terveellinen elämä on lähtenyt käyntiin? Ruokavalio treenit ym? 🙂

Mulla oli myös vapaa lauantai ja ilta ja olin siskon kanssa ulkona! Mini soitti illalla nyyhkien ikäväänsä, reppana. Mutta uskon myös, että pieni ikävä tekee todella hyvää koko perheelle 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *