Uncategorized
9.9.2015

LUPA HAAVEILLA

LUPA HAAVEILLA

Maanantaina meillä oli superkiva päivä koulussa. Aamu alkoi Oman osaamisen markkinoinnin tunneilla ja täytyy sanoa että noita tunteja odotan aina tosi innolla, sillä kouluttaja on ihan huipputyyppi! Älyttömän suora, avoin ja mukaansatempaava nainen, jolla on sana hallussa. Noilla tunneilla meidät laitetaan oppimaan itsestämme paljon uutta, ja sen kautta valaistutaan omista vahvuuksista, sekä tietty sitä kautta opitaan ne omat vahvuudet joilla voimme tulevaisuudessa markkinoida juuri sitä omaa osaamista työelämässä. Muutamat oppilaat ovat kyseenalaistaneet tuntien sisällön vastaavuden kurssin nimikkeeseen, mutta itse ostan kouluttajan opetustavan täysin. Juuri tuollaisesta kouluttamisesta saan itse eniten irti, kun täytyy miettiä asiat omien vahvuuksien kautta!

Maanantain aamupäivätunneilla saatiin luvan kanssa haaveilla pitkän kaavan kautta. Opettaja kantoi kasan lehtiä, kartonkeja ja muuta askartelukamaa luokkaan ja sen myötä jokainen sai kasata oman haavekartan. Itse olin niin elementissäni, että olisin voinut tehdä tuplaison kartongin ja käyttää toiset kolme tuntia vielä lisää tuohon tehtävään! Kartan teko konkretisoi monia asioita, ja sen takia halusin kuvata mun tuotoksen tännekin… Ehkä tekin opitte musta jotain uutta ja pääsette mun haavemaailmaan jollain tasolla sisälle?

haaveet5 haaveet4 haaveet2 haaveet3 haaveet6 haaveet1

Ensimmäinen asia mitä näillä tunneilla opin itsestäni oli se, että mä oon aika hyvä haaveilija. Tai parempi mitä luulin olevani. Haaveilu ei ole mitään haihattelua, vaan se  oikeasti äärettömän tärkeä ominaisuus ihmisessä. Tietenkään ei pidä pilvilinnoissa elää, mutta että asettaa itselle ja elämälleen päämäriä joita haluaa saavuttaa. Eikö elämä ilman haaveita olisi ihan liian tylsää? Ja eihän ihminen voi edetä ja kehittyä jos ei ole asioita tai etappeja elämässä joita tavoitella? Nää kysymykset mulla nousi pintaan kun yhdellä opiskelijalla kartongilla oli ainoastaan leikattu kuva uudesta puhelimesta…

Kartan perusteella saatte jo hyvän otteen mun haaveista, mutta sen lisäksi laitetaan ne  vielä hieman selkeämmin listaksi alle,

MUN HAAVEET 2015

Koko perhe rakastaa kimpassa – nyt ja aina.

Tyyli guru? – Oman tyylin löytäminen vahvemmin pukeutumisessa.

Syö hyvin ja hoikistu – Tee treenistä nautintoa – Hyvä olo – TERVEYS = Paras versio itsestä

Matkailua maailmalla

Tee hyvää – hyväntekeväisyys juttuja

Asumisen uudet tuulet – rakennusprojekti vielä joskus

Häät – hirveä kuume jo nyt!

Toinen vauva – perhe – läheisyys ja rakastava parisuhde

Ihana arki – balanssi ruuhkavuosille ja pienistä asioista nauttiminen

SAAN OLLA, MITÄ OLEN!

haaveet

Suosittelen jokaista tekemään vastaavan kartan vaikka ihan kotona askarrellen. Aina välillä on hyvä oikeasti herätä, ja pysähtyä haaveilemaan, laittaa ne ylos ja konkretisoida ne siinä samalla. Sen jälkeen osaa taas tavoitella niitä avaimia vielä astetta parempaan ja onnellisempaan elämään. Mulla on maanantaista asti ollut jotenkin ihan erityishyvä fiilis, vaikka ikävä Nikoa näin reissutyöviikolla painaakin. Haaveilun myötä taas valaistui siitä miten hyvin meillä kaikki jo on! Niistä arkisista murheenkryyneistä on tullut paljon pienempiä ja osaa olla vielä onnellisempi siitä mitä nyt just tässä hetkessä on.

Mistä te haaveilette? Löytyykö teidän kartoilta samoa juttuja mitä multa? Muistetaan haaveilla jatkossakin ja tavoitella elämässä niitä! Nyt kauniita keskiviikkoyön unia ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Tällähetkellä haaveilen nukkumisesta! Maksaisin 12 tunnin unista mitä vain ?
T. 9 päivää vanhan pikkutytön äiti

Oi vitsi, mä niin rakastan tehä tollasia! Pitääkin joku päivä haaveilla ja näperellä tollanen 🙂

Essi

Tän tekeminen oli oikeesti aika terapeuttista 😀 just se askartelu ja pilvilinnojen rakentelu <3

Voi miten ihana! Pitäisi itsekin tehdä joskus samanlainen, saattaisi tulla esiin paljon haaveita joista en edes tiennyt 😉

Voi miten ihana! Pitäisi itsekin tehdä joskus samanlainen, saattaisi tulla esiin paljon haaveita joista en edes tiennyt 😉

Tee ihmeessä Selina! Mulla on jo vuosia ollut aina aarrekartta käytössä, nyt on varmaankin kolmas versio. Ja ainakin ekan kanssa pari juttua toteutui ihan häkellyttävän täsmällisesti! 🙂

Essi

Suosittelen oikeesti tekemään! Itekin aion ottaa tästä vuosittaisen tavan 🙂

Täälläkin haaveilija!! 🙂 paljon on jo toteutunut ja paljon vielä työn alla! Näyttäisi olevan samoja elementtejä meidän listoilla, mikä ei sinänsä yllätä.. Ihanaa loppuviikkoa sinne!<3

Essi

Sama juttu, niitä toteutuneita haaveita en tähän pistänyt, kun tarkoitus oli suunnata katseet tulevaan 🙂 hahah ei yllätä ei, teillä on aika isoja haaveita jo ihan toteutumaisillaan taas <3 Kiitos, ja tällein viiveellä ihanaa uutta viikkoa sinne!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *