Uncategorized
7.9.2015

INSTAWEEK #36

INSTAWEEK #36

36 1. Oman synttäriviikonlopun jälkeen fiilis oli tämä. 2. Pisara -blogin Paula kysyi Instassa maanantaina mitä teen just nyt? Ja sitä samaahan puuhattiin illalla mitä jokaisena muunakin arkipäivänä – ruokaa perheelle. 3. Sokerilakon aloitus, ja mikäs sen parempi tapa aloittaa kun ihailla vielä noita ihania Minna Bakesin Pompin kutsuille taikomia cupcakeja. 4. Me ollaan nyt myös SNAPCHATISSÄ!!!! Seuraa meitä siellä myös @essipieces nimimerkillä.

36vi 5. Hei kesä älä mee!!! Ihan ei tänä kesänä vielä innostuttu potkupyöräilystä*, mutta ehkä ensi kesänä sit paremmalla menestyksellä? (Pyörä saatu Jollyroomilta blogin kautta)

36viik 6. Yksi katastrofiaamu kun olisi ollut vaikka mitä menoja, mutta Mila saikin syksyn ensimmäisen kuumeensa juuri tuolloin. No rauhallinen aamupala oli kyllä aika jees!

36v 7. Shoppailupäivä kaksin ja lounasta kaupoilla – parasta! 8. Perjantai Selfie. 9. Lauantaihuomenet, ja aamupalan hedelmälautanen NAM! 10. Che che che CHEEEEK! Helmikuuta odotellessa!

36vii

 

11. Mun aarteet ♥

Pistä Instassa @essipieces seurantaan jos ei oo jo!

Palaan illalla vielä toisen postauksen parissa tietokoneen ääreen, sillä meillä alkoi tänään TAAS hieman uudenalinen arki ja päiväkodin aloituksestakin olisi nyt tarkoitus viimein kirjoittaa. Joten pysykääpä kuulolla!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *