Uncategorized
1.9.2015

POMP DE LUX AW15 – KUTSUT MEILLÄ

POMP DE LUX AW15 – KUTSUT MEILLÄ

Tänään on ollut taas melko pitkä päivä, noustu on jo kuuden maissa ja vielä tässä kukutaan blogin parissa. Päivään on mahtunut koulua, päiväkotia, kauppareissua, lounas ystävän kanssa ja illalla vielä pari tuntia ulkoilua perheen kanssa. Mistähän sitä saisi muutaman extra tunnin vuorokauteen? Sitten voisi ehkä jäädä aikaa nukkumiseenkin, niin ettei aamuisin olisi silmät ihan ristissä. Aika ristiriitaista siis, päivät on pitkiä, mutta kuluvat yhdessä hujauksessa. Kuulostaako tutulta?

Palataan arkisten fiiliksien vastapainoksi vielä kuitenkin viikonloppuun ja aika erityisen kivaan lauantai-iltapäivään…

pompit pompit1 pompit6 pompit8 pompit10 pompit3 pompit9 pompit7 pompit11 pompit5 pompit4pompit2Pompin kutsujahan meillä silloin vietettiin, jotka olivat muuten ensimmäistä laatuaan siinä mielessä, että pääsin itse toimimaan emännän roolissa. Oli kyllä superkivaa järkätä kutsut ja jo nyt voin sanoa ettei olleet varmasti viimeiset. Keväällä on ehkä pakko saada kutsua ystävät taas yhteen hypistelemään ihania vaatteita! Oli nimittäin erityisen mukavaa jakaa lauantai iltapäivä lähes parinkymmenen naisen seurassa tutustuen Even johdolla Pomp de Luxin valloittavaan syksy/talvi mallistoon. Joka kausinen sekoaminen koettiin kyllä tänä syksynä isommin kuin koskaan aiemmin 😀 Täytyy tunnustaa että allekirjoittaneella lähti homma hieman lapasesta, ja neidin vaatekaappiin lähti tosin kyllä ihan oikeaan tarpeeseen melkoinen tilaus…

Tänä syksynä tyttöjen mallisto ei ollut kuitenkaan mielestäni aiempien vuosien tapaan ihan niin paljon ihanampi kuin poikien. Tai siis toisin sanoen tän syksyn Pompit pojille oli niin superihania että alkoi tehdä mieli päästä pukemaan pientä poikaakin! Möröt, raidat ja tyylikkäät väritykset vastasivat juuri sellaista tyyliä, jolla haluaisin itsekin poikani pukea jos sellaisen omistaisin. Tyttöjen mallistossa taas hallitsi ehkä aavistuksen liian tummat sävyt omaan makuun, mikä on tietty luonnollista kun syysmallistosta puhutaan. Kuitenkin vanha tuttu roosa löytyi monesta lempparivaatteesta, ja aika vaaleanpunaiselta se tilaus tälläkin kertaa näytti. Tosin toppapuku tilattiin talveksi MUSTANA – voitteko uskoa? Sen enempää meidän paketin sisältöä en kuitenkaan teille lähde paljastamaan vielä, sillä haluan esitellä meidän Pompit heti kun lähetys saapuu (parhaassa tapauksessa jo tällä viikolla)!

Kutsujen kattauksen suunnittelin niin, että itsellä menisi mahdollisimman vähän aikaa keittiön puolella. Aikaa jäätävään leivontarumbaan ei yksinkertaisesti loppuviikosta ollut, joten varauduin jo hyvissä ajoin ja pistin Minna Bakes juhlpalveluun viestiä. Minnan kanssa suunniteltiin yhdessä suloinen cupcake kokoelma, ja kutsuilla saatiin maistella kolmea erilaista kuppikakkua jotka olivat toinen toistaan herkullisemman näköisiä myöskin! True Vanilla Cupcake, Rocky Road ja Mint Chocolate Chip maut veivät kielen mennessään ja kruunasivat muuten niin yksinkertaisen tarjoulupöydän. Suolaisena tarjolla oli Milan synttäreilläkin nähdyt tonnikala sandwichit sekä hedelmätarjotin ja mini sukaasuukkoja. Kutsuja ennen mietin että onpa suppeat tarjoilut, mutta jälkikäteen herkut olivat juuri sopivat iltapäiväkahvien aikaan vietetyille kutsuille.

Joko te olette ehtineet Pomppeja hypistelemään tänä syksynä? Miten iskee tän kauden mallisto tai Pomp de Luxin vaatteet ihan yleensä? Mä oon kyllä hyvää vauhtia hurahtamassa näihin ihanuuksiin täysin…

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Mä tykkäsin kans tosi paljon poikien mallistosta ja kutsut mulla oli jo viikko sitten perjantaina 😉 taidan kyllä vielä myöhemminkin tilata jotain kun budjetti antaa hieman periksi 😀

Mä oon sitten taas ihan kypsä Pompiin 🙁 Poikien vaatteet oli tylsiä. Yksi ihan kiva ph oli, mutta esim. se ötökkä-neuletakki vaikutti siltä, että se nukkaantuu heti niin jätin väliin. Tytölle tilasin vaan mustan ja plumin ph-paidan, niitä yksivärisiä Jenkins-paitoja. Lisäksi tilasin mustat sukkikset, niitä tarvii aina. Se softshell-takki plumina näytti ihan kivalta, se kuosillinen 🙂

Meille on tullut ja tulossa tänä syksynä mm. Mini Rodinia, Boboa ja Gugguuta. Vimmankin löysin vasta, aivan ihana! Niin se maku muuttuu 😀 Ihanaa että sä oot löytänyt just sen sun juttus lastenvaatteissa!

Essi

Aijaa 😀 Se on jännä miten mieli muuttuu, mutta mä taas en oo vielä hiffannut just Rodinien, Bobojen ja Gugguiden hienoutta.. ehkä sekin aika koittaa? tai sitten ei, niin vahvasti miellän Pompin meidän jutuksia. Mutta hyvähän se vaan on ettei kaikki tykätä aina ihan samoista. Mua vähän harmittaa etten tilannut sitä softshell takkia!

Oi miten hyvät tarjoilut! Ihailen aina sinua kun panostat juhlissa esteettisyyteen ja kauneuteen myös tarjottavissa herkuissa. Nam! 🙂

Essi

Voi kiitos Selina <3 Mun mielestä jo pelkkä asettelu ja ulkonäkö on ruoissakin puolet siitä nautinnosta mitä saa pelkästä syömisestä 😀 Ja onhan se esteettinen silmä harjaantunut tässä bloggausvuosina aika paljon..

Essi

Voi kiitos Selina <3 Mun mielestä jo pelkkä asettelu ja ulkonäkö on ruoissakin puolet siitä nautinnosta mitä saa pelkästä syömisestä 😀 Ja onhan se esteettinen silmä harjaantunut tässä bloggausvuosina aika paljon..

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *