Yleinen
31.8.2015

INSTAWEEK #35

INSTAWEEK #35

Huhuh täällä aletaan pikkuhiljaa toipumaan viikonlopun karkeloista! Johan oli viikonloppu ja kyllä eilen huomasi sen tosiseikan, ettei kaksvitosena enää selviä bailuyöstä samalla tavalla kuin 18 kesäisenä! No onneksi nykyään tulee juhlittua tuolla tavalla vain muutaman kerran vuodessa 😀 Enempää ei edes jaksaisi…

35VI 1. Oon viime viikkoina eksynyt pelottavan usein selailemaan Milan vauvakuvia, oikein lietson kuumetta entisestään…. Kattokaa nyt kuinka söpis se on!

35

2. Niin terveellistä ja hyvää, verigreippi on tän hekten lemppari hedelmä! 3. Kultainen peili etsii edelleen paikkaansa uudessa kodissa, maalatakko se vai eikö? 4. Kuinka paljon pieni ihminen voi olla innoissaan uudesta pyyhkeestään? Ekaa kertaa tää äiti muisti napata Libero-koodit talteen – onneksi! 5. #TREENI100 tälle vuodelle täyteen! Vielä toiset samanmoiset jäljellä, kuinkahan käy 200 treenin tavoitteen? Niin ja hei nyt on täälläkin Snapchat harjoittelut meneillään, joten pistäkää sielläkin seurantaan @essipieces.

35VII

6. Sohva palasi takaisin ikkunan eteen taas ainakin vähäksi aikaa. Nyt syksyn sisustusmissio on hommataa verhot joka huoneeseen!

35VIIKK 7. Siivousrumban yhteydessä myös Milan huone sai uuden järjestyksen. Aika kiva näinkin!

35VV 8. Joka syksyinen sekoaminen koettiin jälleen, kun Eve tuli esittelemään meille Pompin uuden malliston! Voin kertoa että meille on tulossa aika ihana paketti täyttämään neidin vaatekaappia ♥ 9. Lauantai-illan aikuisten kutsut, kiitos kaikille mun kanssa juhlineille muruille! 10. Synttärihuumaa ja rakkaita tyyppejä – sekä tietty vanha kunnon vessapeili-selfie 😀 11. Juhlat paketissa ja fiilis mitä onnellisin kaikista onnitteluista, muistamisista sekä perheestä ja ystävistä jotka oli mukana tekemässä kaksvitosista ikimuistoiset!

35VIIK 12. Pompin kutsujen emännöinti oli niin kivaa että keväällä järkkään varmasti uusiksi! Tarjoiluissa säästin itseäni ja tilasin kuppikakut ihanasta Minna Bakes juhlapalvelusta. Kutsuista huomenna lisää oman postauksen muodossa!

35VIIKKO

13. Anoppilan tuorein tulokas, ihana 8viikkoinen Neppi-vauva ♥ Melkein sujautin tuon suloisuuden laukkuun… 14. Leffailtaa pitkästä aikaa kaksistaan, vaikka toinen luovuttikin heti eväiden jälkeen ja lähti nukkumaan. Kyllä sitä leffaa onneksi osaa vielä itekseenkin katsoa 😀

Pistä @essipieces Instagramissa seurantaan!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Moikka!

Oon jossain vaiheessa tekemässä blogiini postauksen lukemistani blogeista. Saanko käyttää sinun blogiasi ja banneria esittelyssä? 🙂

Henski
sinutminahaluan.blogspot.fi

Siis miten oot saanu libero kaupasta noin hienon pyyhkeen? Mulla on sielä vaan aina samat vaihtoehdot, jotka on tosi tyhmiä… Uv puvut, vauvamösä ja naamiaispuvut jotka nyt on kivoimmat, mutta ei kovin käytännölliset.. T. Pyyhkeestä kateellinen ja liberon pistekauppaan pettynyt kuluttaja. 😀

Koska sä valmistut? Meidän päivä postaus olisi kiva teidän uudesta arjesta.

Essi

Kova yritys on puristaa koulu vuoteen, eli ens kesänä olisi tavoite valmistua. Viimeistään jouluna. Sellainen postaus olisi tarkoitus vääntää ylihuomenna 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *