Yleinen
28.8.2015

HEIPPA PARAS KESÄ!

HEIPPA PARAS KESÄ!

dogi7 KESÄNVIKA10KESÄNVIKA3 KESÄNVIKA4KESÄNVIKA11KESÄNVIKA7 KESÄNVIKA1KESÄNVIKA9 KESÄNVIKA2 KESÄNVIKA5 KESÄNVIKA6dogi6 KESÄNVIKA8kesänvikaNyt sitä kai on sitten sanottu kesälle heipat? Mun oli aivan pakko kuitenkin tuoda vielä tänään ripaus lämpöä blogin puolelle kuvien muodossa. Viime päivät on olleet niin hirveen syksyisiä, että ihan pieni ikävä sitä aurinkoa jo on, vaikkakin syksy ja uuden aikakauden alku pääosin innostaakin suuresti. Mennyt kesä on tietynlaisesta hektisyydestään huolimatta ollut aivan mahtava ja siihen voi mielellään palata kerran jos toisenkin takaisin. Kiitos perhe ja ystävät kun olitte mukana viettämässä niin huippuja hetkiä viime kuukausina. Ensi kesää odotellaan jo!

Antaa tänään kuvien puhua puolestaan, sillä mulla on ollut ihan hirmu hässäkkä päivä ja mehut alkaa olla loppu. Huomenna aamupäivällä saan talon täyteen ihania naisia ja Even esittelemään meille Pomp de Luxin uuden malliston. Lupaan kutsuista kattavan postauksen! Muutenkin huominen on hieman erityinen päivä, sillä mulla tulee kaksviis mittariin ja illalla juhlistetaan tätä merkkipaalua ystävien kesken pienellä illanvietolla. Aika mukava viikonloppu on tulossa siis kaikinpuolin!

Nyt kauniita unia ja kivaa viikonloppua kaikille! ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Kovasti oon odotellut postausta että miten Milalla on päiväkodissa lähtenyt käyntiin ?

Kovasti oon odotellut postausta että miten Milalla on päiväkodissa lähtenyt käyntiin ?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *