Yleinen
24.8.2015

INSTAWEEK #34

INSTAWEEK #34

34viik 1. Viime maanantaina tuli tasan kaksi vuotta siitä kun vietettiin tämän ”Nupun” nimiäisiä.

34v 2. 3000 instaseuraajan raja paukkui rikki viime viikolla! Huikeeta että teitä on jo noin iso jengi ♥ K  I I T O S ! 3. Viime viikon hellekeleillä maistui Ruotsin tuliaiset, nää Snapple mehujuomat on ihan parasta kuumalla kelillä. 4. Yhden koulupäivän aloitus kasin aikaan kaupungilla aamukahvilla. Ei huono! 5. Viimeisiä kesäiltoja, pistettiin ranttaliks ja uimareissun jälkeen haettiin lähikaupasta jädet ja vedettiin ne iltapalaks kotirappusilla.

34viikko

6. Yksi nurkka kodistamme ja kauan metsästetty valkoinen unisieppari löytyi sattumalta shoppailukierroksella. Makkariin se vielä päätyy, mutta vähän aikaa se saa kaunistaa olohuonetta.

34vi 7. Syksyn paras pasta ja sen resepti TÄSSÄ. 8. Omaa aikaa, salilta kotiin syömään lounasta YKSIN. Äidin luxusta aina silloin tällöin! 9. Lauantai aamu, ja meikitön minä. 10. Neidin ekat tatskat, ihan hieman oli ylpeä noista 😀

34viikkoo

11. Sunnuntai a.k.a perhepäivä ♥ Korpilahden aurinkoisessa satamassa lounaalla ja ihailemassa veneitä. Noi kaks tyyppiä on vaan jotain parasta!

Seuraa Instagramissa meidän menoja @essipieces.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Ihania kuvia! Mutta mua aina suunnattomasti ärsyttää noi naisten ”meikitön minä” kuvat, kun kuitenkin kuvia on muokattu ja silmissä irtoripset 😀 ripset on vielä se mikä eniten luo syvyyttä 😉 antaa väärää kuvaa teini-ikäisille jos luonnolissuus on irtoripsiä ja irtotukkaa! Niissä ei todellakaan ole mitään pahaa, itsekin niitä käytön mutta en silloin puhu luonnollisesta lookista.
Eräs ihana julkkisnainen julkaisee aidosti meikittömiä kuvia ja hän on Janni Hussi. siinä on mielestäni täydellinen esikuva nuorille naisenaluille 🙂

Kuinka kauan sun pitää opiskella tuota mitä nyt opiskelet? Eli siis tarkoitin, että koska sä valmistut? Myös meidän päivä postaus olisi kiva nyt, kun teillä on uusi arki alkanut ja se on varmaan vähän erilaista kun Mila on päiväkodissa ja sä opiskelet!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *