Yleinen
21.8.2015

FIILIKSISSÄ & #IWELLOJENGI

FIILIKSISSÄ & #IWELLOJENGI

Vitsi miten hyvällä fiiliksellä täällä vietetään perjantai-iltaa! Täytyy sanoa että tänään on ollut niin huippu päivä ja viikonlopun aloitus ettei mitään järkeä. Parin tunnin koulupäivän jälkeen pyörädin asioilla ja siitä pääsin suuntaamaan salille jo ennen lounasta. Hikisen treenin jälkeen ajoin kotiin, laitoin itselleni herkullisen salaatin ja istahdin sitä nauttimaan paahteiselle kotiterassille. Mulla oli hyvä aika rentoutua hetki itsekseni kun Mila oli päiväunilla vielä päikyssä, söin rauhassa, luin lehteä ja nautin hiljaisuudesta. Pysähdyin myös miettimään että tuo hetki taisi olla eka kerta kun olin ihan yksin täällä uudessa kotona. Perheellisenä sitä tosiaan saa melkoisen harvoin nauttia niistä hiljaisista hetkistä, vieläpä ihan itsekseen talo tyhjänä. Rauhoittumisen jälkeen kuitenkin säntäsin sitten hakemaan pikkumurua päiväkodista, sillä kello näytti pian aikaa jolloin nassikat heräävät päiväunilta välipalalle. Päiväkodissa olikin vastassa iloinen taapero joka oli muuten päässyt tänään ekalle retkelle tarhakamujen kanssa! Arvatkaapa vaan kuinka tohkeissaan tuo pieni oli… Iltapäivällä Nikokin tuli töistä ja ollaan aloiteltu viikonloppua kaikessa rauhassa toisistamme nauttien. Kyllä sitä vaan osaa arvostaa jo näin parin viikon ”oikean arjen” jälkeen ihan eri tavalla perheen yhteisiä vapaita!

iwellojengi02

Nyt kuitenkin höpinät sikseen ja palataan eilisen tunnelmiin, sillä nyt vihdoin saan paljastaa teille mahtavat mimmi joiden kanssa lähden voimaan hyvin 10 viikoksi… *rumpujen pärinää*

  • Modernisti Kodikas – pudottaa muutama kilo, kiinteyttää ja nostaa peruskuntoa
  • Minishow – saada kroppaan muotoa ja järkevöittää ruokavaliota
  • Lillalove – tavoitteellistaa juoksuharrastusta, eroon sokeririippuvuudesta
  • Lainahöyhenissä – kehittää lihaskuntoa
  • Talo Luck – stressinhallinta, liikunnan ja hyvinvoinnin balanssi
  • Kotvasia – aikaa ja intoa lihaskunnon parantamiseen, ruokavalion järkeistäminen
  • Little big things – liikkua kivuttomasti nivelrikkoisena, löytää liikunnanilo, pudottaa muutama kilo
  • Mini – peruskunnon nostaminen, pudottaa muutama kilo
  • Kuiskauksia – parantaa lihaskuntoa ja ryhtiä, kiinteyttää, tuoda liikunta osaksi arkea

Siinä he nyt ovat, kaikki yhdeksän upeaa kanssasisarta tavoitteidensa kanssa. En voi sanoa muuta kuin, että meillä on ihan huippu IWELLOjengi kasassa. Syksystä tulee varmasti mahtava ja hyvinvoinnin täyteinen! Eilisen ensimmäisen tapaamisen myötä vahvistui fiilis entisestään, että tää valmennus on huikea mahdollisuus ja antaa eväitä pitkälle tulevaisuuteen!

iwellojengi0 iwellojengi01 iwellojengi04 iwellojengi03 Mun omia tavoitteita sivusinkin jo jonkin verran aiemmin viikolla TÄSSÄ postauksessa. Tosiaan tiivistetysti haluan eroon jojoilusta, treenin luonnolliseksi osaksi arkea, keventyä taas kevään mittoihin takaisin sekä mukavaa olisi myös löytää balanssi uuteen arkeen. Siinä riittääkin hommia ja miettimistä miten tän paletin saa pysymään kasassa. Onneksi mulla on nuo naiset tukena tsemppaamassa ja IWELLOn valmentajat jelppaamassa. Lähtökohdat onnistumiseen eivät voisi olla paljon paremmat kun yhteen summataan vielä se, että eilen meille jokaiselle jaettiin tukiparit/triot tavoitteiden mukaan. Omaksi extratuekseni sain Kertun ja Elinan, meidän tavoitteet oli hyvin samanlaisia, joten olemme varmasti myös oikeat tyypit tukemaan toisiamme milloin vain ja jakamaan onnistumiset aidosti yhdessä. Tosin niin tehdään ihan koko jenginkin kesken, sitä ei tarvitse epäröidä hetkeäkään eilisen tapaamisen perusteella!

iwellojengi2 IWELLOjengi05

Nyt kun projekti on potkaistu käyntiin ja alkutestissä kuntokin testattu, niin on aika alkaa hommiin! Enempää en voisi motivoituneempi olla, ja toivottavasti saadaan sinne ruudun toiselle puolelle tartutettua tätä liikunnan ja hyvinvoinnin intoa mahdollisimman paljon tänä syksynä. Parhaiten projektissa pysyt mukana seuraamalla jokaisen blogissa tunnistetta IWELLOjengi, sekä Instagramissa #IWELLOjengi ja #hyvinvointi10.

Nyt mä hyppään sohvalle yhden tyypin kainaloon tsekkaamaan yhden jakson Orphan Blackia (SUOSITTELEN!!!) Netflixistä ennen unille lähtöä. Huomenna luvassa on tyttöjenpäivä ja kaikkea hauskaa, joten hyvät yöunet tulee tarpeeseen!

Aurinkoa jokaisen viikonloppuun! ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Miiiiikkkkssss tuohon ei voinu tulla tämmöseks taviksetkin mukaan yhyyyy 😀 Toi olis just sitä mitä tähän hetkeen kaipaisin – ryhmän paine, tsemppi ja ymmärrys! En oo lukenu sen kummemmin mistä tässä on kyse, mutta ens kerralla voisitte kasata jengin, missä olis vaikka jokaisen blogin lukijoita myös, esim. kaks per bloggaaja, nii olis ihan mahtavuutta! Ja tietty mun ois pakko olla yks niistä…. 😀

Essi

Täytyykin muuten ehdottaa että tälläisiä ryhmävalmennuksia olisi ihan normiasiakkaillekin 🙂 Monille nimittäin juuri tuo ryhmän paine on se isoin eteenpäin potkiva juttu! Ja hei itseasiassa alettiin näin alkuun suunnittelemaan sellaista lukijatreeniä – sekin voisi olla varmaan aika kiva juttu?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *