Yleinen
18.8.2015

HYVINVOINTIVALMENNUSTA KOHTI!

HYVINVOINTIVALMENNUSTA KOHTI!

Kesäisistä keleistä saadaan nauttia edelleen, vaikka syksy tekeekin väistämättä tuloaan. Kahtena edellisenä vuonna syksy on tarkoittanut mun kohdalla todellista skarppausta liikunnan ja terveellisen ruokavalion suhteen. Näin se on myös tänä syksynä, kuitenkin hieman eri menetelmin. Edellisinä vuosina olen keskittynyt lähes täysin painon pudottamiseen ja valmennukset ovat myös olleet sen mukaisia. Personal trainereita ja nettivalmennuksia jotka ovat toimineet, sillä kevensinhän molempien talvien aikana elopainoani 12-15kiloa. Kesäisin olen kuitenkin repsahtanut pahemman kerran, ja ottanut liian rennolla otteella ja herkutkin ovat maistuneet vähän liiankin hyvin. Ja kyllähän te tiedätte – se näkyy ja tuntuu, niin fyysisesti kuin henkisesti! Siispä tänä syksynä otan hypyn tuntemattomaan ja suuntaan katseen tulevaisuuteen kauaskantoisemmin. Ei enää treenijaksoja ja dieettejä, vaan pysyvä elämäntapa. Tänä syksynä aion työskennellä kokonaisvaltaisen hyvinvointini eteen pääosin yksin, mutta iso apu takanani. Nimittäin torstaina starttaa…

BLOGGAAJIEN 10 VIIKON HYVINVOINTIVALMENNUS!

iwello

Tää ei voisi osua sopivampaan saumaan omalla kohdalla, sillä vaikka olen jo pari viikkoa kiinnittänyt taas omatoimisesti huomiota syömisiini ja treenannutkin lähes joka päivä, niin varmasti opiskelujen täyteisenä syksynä tulen kaipaamaan apua arjen rytmittämiseen ja hyvinvoinnistani huolehtimiseen. En voisi kyllä olla enempää innoissani, sillä tätä projektia pääsen toteuttamaan 10 muun bloggaajan kanssa, vieläpä ammattitaitoisten valmentajien avulla. Meistä jokainen on asettanut itselleen omat tavoitteensa, ja IWELLO Oy:n ammattilaiset tulevat koutsaamaan meidät maaliin asti. Ihan superjännittävää nähdä mitä kaikkea päästään valmennuksen aikana kokemaan ja kuinka huippuihin tyyppeihin pääsen tulevan syksyn aikana vielä tutustumaan!

Meidän IWELLOjengi tulee tulevan syksyn aikana jakamaan paljon kaikenlaista valmennusta koskien, fiilistelemään onnistumisia ja hakemaan vertaistukea myös niihin heikompiin hetkiin. Siispä olisi ihan huippua jos just sinä siellä ruudun ääressä lähtisit myös mukaan tähän 10viikon rutistukseen! Meidän porukasta nimittäin varmasti löytyy tavoitteiden puolesta jokaiselle ”pari”, jonka kanssa jaat tavoitteesi ja jonka valmennustaipaleesta sä voit saada voimaa ja motivaatiota omaan syksyysi. Miten on, ootko mukana?

iwello1

Innostus nousee täällä päivä päivältä, sillä IWELLOjengin ensimmäinen tapaaminen on jo ihan nurkan takana. Me nimittäin nähdään muiden tyyppien kanssa ekaa kertaa torstaina, ja silloin paljastetaan myös teille ketä kaikkia tähän maagiseen jengiin kuuluu. Loppuviikosta luvassa siis lisää valmennuksesta ja mun omista tavoitteista. Tulevana syksynä #hyvinvointi noin muutenkin on yksi blogin kantavia teemoja, näin by the way.

Kuinka moni lähtee messiin? Mä oon ainakin ihan superinnolla lähdössä etsimään sitä nuoruuden urheilijaa takaisin tästä mimmistä esiin – tällä kertaa PYSYVÄSTI!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Todellakin mukana! Innolla seuraan mitä tuleman pitää 🙂

Essi

Jee mahtavaa! 🙂

Mullakin terveellisyys ja omasta itsestä huolehtiminen on jotenkin todella kausiluontoista, ja se rajoittuu yleensä just syksyyn tai kevääseen. Kaikki herkkulakot ja dietit on ainakin mulle todella epätoimivia juurikin siksi, että ne on tosi helppo myös lopettaa tai palkita ittensä herkuilla onnistuneesta herkkulakosta 😀
Mutta elämäntapa muutos kuulostaa jo paljon paremmalta, jään seurailemaan sun muutosta ja yritän tsempata itsenikin muuttamaan elintapojani 🙂

Huippua! Uteliaana odotan mitä tämä tulee olemaan ☺️

Innolla jään seuraamaan tätä! Täällä myös lomien jäljiltä huono olla kun housut puristaa 🙂 saisi vaan asialle tehtyä jotain!-satu-

Huhuhuh. Täytyy kyllä myöntää, että oma kesä on kyllä mennyt tänä vuonna ihan penkin alle syömisen ja liikunnan suhteen…… On paljon kirittävää syksyllä, joten ihan varmana olen mukana tsemppaamassa 🙂 Kuinkas siun treenit on muuten sujuneet? Niin tai että monesko menossa 😀 Jossain vaiheessa olin nimittäin ihan siun hännillä, hehhe.

Täällä ollaan nii mukana! Koulu alkaa 1.9, yh mammana mennään plus syyskuun painan viel töitä mutta silti aijon löytää aikaa vähintään 3 kertaa viikkoon urheilulle! Tästä se lähtee, tuleva hyvä mä!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *