Yleinen
13.8.2015

ENSITUNNELMAT UUDESTA ARJESTA

ENSITUNNELMAT UUDESTA ARJESTA

uusiarki

Tulin vain äkkiä huikkaamaan pikamoikat tänne ja kertomaan lyhyesti viime päivien kuulumiset! Nimittäin täällä näppäimistön ääressä on ihan uuvahtanut äiti. Nyt tosiaan on pari päivää tätä täysin uudenlaista arkea takana, ja fiilis ei voisi varmaan olla onnellisemi (eikä väsyneempi). Aamut on alkaneet tunnin pari aiemmin mitä kotiarjessa ja onhan päivissä ollut nyt menoa ja meininkiäkin vähän eri tavalla. Kasin kieppeissä ollaan starttailtu päiväkotiin, ja koulupäivän jälkeen iltapäivällä ollaan Milan kanssa tultu kotiin rauhoittumaan ja sylittelemään. Sitten onkin jo laitettu ruokaa ja lähdetty illaksi vielä pihalle purkamaan loput energiat. Eli eipä ihme että väsy iskee pikkusen eri tavalla nyt uuden rytmin alussa, mutta eiköhän tää tästä pian helpota. Onneksi huomenna alkaa jo viikonloppu, niin ehtii vähän laittaa kotiakin järjestykseen taas…

Milalla on mennyt hoidossa tosi hienosti, vaikka aamuisin on itkun kanssa huiskutettu äidille heipat. Iltapäivällä vastassa on sitten kuitenkin ollut jo touhukas neiti,  joka on ottanut parissa päivässä jo oman tonttinsa päikkyryhmässään haltuun. Päiväunet ja syömisetkin on hoitajien mukaan hoidettu ihailtavalla reippaudella. Saa nähdä milloin tää alun kuherruskuukausi sitten loppuu ja alkaa kiukuttelu? 😀 Myös mun opiskelijaelämän alkutahdit on sujuneet tosi kivasti, ja tulevan syksyn opinnot innostaa ihan mielettömästi! Täytyy sanoa että tää aikuispuolen opetussuunnitelma on niin paljon enemmän mua varten kuin nuorisopuolen opetus. Ekaa kertaa musta tuntuu siltä että opinnot oikeasti valmistaa mua sellaiseen työhön mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Kurssien aiheet on niin mielenkiintoisia, luvassa on hauskoja projekteja ja kouluttajatkin on alansa rautaisia ammattilaisia. En malta odottaa kun päästään kunnolla opiskelun makuun!

Kaiken kaikkiaan mulla on tulevasta syksystä nyt niin hyvä fiilis! Juuri nyt oli niin oikea aika aloittaa tää uusi vaihe meidän elämässä. Uskomattomalta tuntuu kyllä jos tää arki lähtee näin helposti soljumaan eteenpäin, sillä niihin haasteisiinkin ollaan kyllä enemmän kuin varautuneita. Ei auta kuin pitää peukut pystyssä että hommat jatkuu tällä mallilla myös tulevina viikkoina!

Joko teidän perheessä on aloitettu uusi arki kesän jälkeen? Mitenkä siellä on lähtenyt sujumaan?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Aiotko vastata kommentteihin?

Essi

Toki vastaan, viive nyt vaan on hieman kasvanut hektisen kesän ja kiireisen uuden arjen alettua. Pahoittelut siitä 🙂

Muakin kiinnostaa kumpaan ryhmään Mila lopulta päätyi ja millaisia käänteitä päätökseen kuului 🙂 Me aloitettiin myös tiistaina uutta arkea töiden ja hoidon merkeissä vajaa 2v tytön kanssa ja tässä juuri väsäilen postausta aiheesta blogiini 🙂

Upeaa että alku on lähtenyt hienosti käyntiin. Onko Mila nyt pienten vai isojen ryhmässä ja miten asia hoitui/perusteltiin?

Essi

En olisi kyllä osannut odottaa näin hyvää alkua, omassa päässä kun tahtoo aina maalailla jo valmiiksi pirut seinille. Mila on sopeutunut tosi upeasti nyt päiväkotiin, ja suuri syy varmasti onkin sen että pääsi tuohon pienten ryhmään. Täytyy olla tyytyväinen etten antanut asiassa periksi 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *