Uncategorized
10.8.2015

SUNNUNTAIDEN AATELIA

SUNNUNTAIDEN AATELIA

Meillä sunnuntait on aina oikeastaan olleet sellaisia viikon jämäpäiviä, ne lusmuillaan läpi usein ilman minkäänlaisia aikatauluja ja tehdään just mitä huvittaa ja jos huvittaa. Jos tekee mieli ottaa rennosti, saatetaan olla ihan vaan kotona läpi päivän, mutta usein käydään tyyliin jommassa kummassa mummilassa iltakahvilla jos ei muuta. Anycase, sunnuntaina meillä otetaan rennosti, tosin usein myös sunnuntai on se päivä jolloin meillä on mahis päästä vaikka salille kaksistaan Nikon kanssa. Millaisia sunnuntait teidän perheessä yleensä on?

Tänään saatiinkin viettää oikeaa sunnuntaiden aatelia kun päivällä suunnattiin Milan kanssa Melinan luo juhlimaan Nooan puolivuotisia. Taas saatiin porukalla ihmetellä, että mihin tää aika oikein katoaa? Vastahan toi iso pieni jäppinen syntyi ja järkättiin meillä Mellun babyshowerit yllärinä!

sun5 sun2 sun6 sun10sun3 sun8 sun7 sun4 sun9

Pitkästä aikaa päästiin koko porukalla treffaamaan ja nauttimaan Melinan upeista tarjoiluista. Kuvistakin huomaatte, että kyllä tää meidän köörikin osaa pistää paikat mullin mallin. Vaikka usein blogikuvat ovatkin aika seesteistämatskua, todellisuus on kuitenkin aivan toinen 😀 Melua ja menoa riittää näillä treffeillä aina!

Tarjoilut olivat tosiaan todella herkulliset, oman kielen vei erityisesti miniburgerit jotka oli täytetty paholaisenhillolla ja vuohenjuustolla. Ihan törkeen hyviä ja loistava idea suolaiseksi tarjottavaksi! Mulla alkoi perjantaina eräs missio, nimittäin sokerikoukusta irtaantuminen. Viikonloppu onkin mennyt aika mukavasti urheillen ja nauttien kevyemmistä herkuista. Kuitenkin uskaltauduin maistamaan pienen palan ihanaa britakakkua ja täytyy sanoa että olisi tehnyt mieli hieman isompaa palaa, nimittäin kakku oli taivaallista! Tekisi melkein mieli vääntää samanmoinen kuun lopussa omille synttäreille….

Kiitos Melina ja muut tytöt mahtavasta sunnuntai-iltapäivästä! Ensi viikolla jatketaankin samoissa merkeissä kun päästään juhlimaan Katriinan suloista kolme vuotiasta Neaa.

Huomenna meillä jatkuu päiväkotiin tutustelut, ja toivottavasti tuo pulmakin nyt selviää! Viikko siis aloitetaan blogissakin samoissa tunnelmissa, sillä eilen käytiin tekemässä viimehetken ostokset hoidon aloitusta varten. Niistä siis lisää huomenna, tai siis tänää, nythän ollaan jo maanantain puolella!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Eikä mä en kestä tota Pabloa hihnassaan, miten alistuneelta raukalta se näyttääkää :DD Mulla on niin lähteny käsistä herkuttelu et kevyempi ruokavalio ois enemmän kuin tervetullut myös tänne! Onneks on ens viikko ja iwello!

Nuo minibursat kuulostaa tosi hyviltä! Vuohenjuusto + paholaisenhillo = toimii aina! Ja toi brita-kakku kans näyttää tosi herkulta! Sokeriton elämä kuulostaa oikein oivalliselta. Sokerikoukussa nimittäin täälläkin ollaan, huolimatta siitä mitä vaaka kertoo. Oikeasstaan olisin itsekin sen tarpeessa, koska jatkuvassa verensokerin heittelyssä ei ole yhtään mitään järkeä.

Essi

Ne oli ihan törkysen hyviä! Vois joku vloppu tehdä kanan kanssa ihan kunnon burgereita ruoaksi 🙂 Nam!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *