Uncategorized
10.8.2015

INSTAWEEK #32

INSTAWEEK #32

32 1. Oulun ja Haaparannan tuliaiset kotiin, kaikkea pientä ihanaa kivaa. 2. Maanantaiset hyvän yön toivotukset instakamuille. 3. Palvelu pelaa! Yks ilta sain aika ihanan jalkahieronnan molemmilta muruilta. 4. #tb #lomaselfie

32v5. Ihana kesäaamu! 6. Instakisan voittajalle onnittelut! 7. Smoothie day, every day! 8. Tää neiti on pian tarhalainen!

32vii 9. Kitchen in action! Sadepäivän iloja on esim. se että saa pitää valoja päällä luvan kassa. Miten tuntuukin että meidän keittiö näyttää paljon kivemmalta talviaikaan ja valot päällä? 😀

32vi 10. Naapurin vauvoille pienet suloiset vauvalahjat. 11. Se ois taas se aika vuodesta, nimittäin ei auta kun painaa leuka rintaan ja lähteä kesärepsahtaneena tekemään duunia oman kropan eteen. Tällä kertaa projektilla ei ole maaliviivaa, nyt etsitään se nuoruuden urheilija esiin meikäläisestä PYSYVÄSTI! 12. Mansikkashowssa mulla oli yksi pikku apuri, joka söi enemmän mitä siivosi 😀 13. Lindexin syksyn mallisto on I H A N A! Nää sulat ja pöllöt vei mun sydämen täysin.

32viik

 

14. Sunnuntaina juhlittiin tätä pientä komistusta – N O O A  6 K K ! ! ! ♥

Pistä @essipieces seurantaan Instagramissa.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *