Uncategorized
4.8.2015

IHANAN ERILAINEN VIIKONLOPPU

IHANAN ERILAINEN VIIKONLOPPU

roadtrip3 roadtrip1 roadtrip2 roadtrip4 roadtrip6 roadtrip5 roadtrip

Meillä ei tosiaan ollut valmista lomasuunnitelmaa viime viikolle, kun Niko piti toisen viikon lomaa tänä kesänä. Ajateltiin että nyt tehdään asioita fiiliksen mukaan, eikä luoda itselle pisaraakaan kiireen tunnetta, sillä silloin iskee ressi. Senhän kaikki tietävät. Alkuviikosta kysyin kuitenkin mitä Niko haluaisi lomallaan tehdä, ainut toive oli päästä käymään Haaparanassa – ja moni varmaan tietää mitä miehet sieltä hakee? No sitä sen suuremmitta avaamatta, niin tuon reissun ympärille suunniteltiin myös meidän parisuhdeviikonloppu. Vaikka road trip pohjoiseen ei ehkä se rommanttisin keino ollut lähteä viettämään viikonloppua kahdestaan, oli meillä silti tosi hauska reissu ja sillä on varmasti taas kauaskantoisia vaikutuksia kun saatiin vaan olla kahdestaan. Kyllä hotellin lakanat ja aamupala tekeekin vain ihmeitä 😉

Jäätiin siis kotimatkalla Haaparannasta yöksi Ouluun, varattiin Bookingin kautta yö Radissonista vähän ennen perillä olemista (on muuten kätevää nykyään kun hotskun voi varata netin kautta juuri ennen sisäänkirjautumista ja vielä niin edullisesti!) ja illalla käytiin vielä myöhäisellä dinnerillä Amarillossa. Helppo ja varma valinta kun kaupungin ravintolakattausta ei muuten tunne ollenkaan. Lauantaina sitten ajeltiin kotiin ihanan hotskuaamupalan ja pienen shoppailun jälkeen. Iltaa lähdettiin viettämään vielä ystävien kanssa rallihumun keskelle, ja olihan meillä hauskaa, koko viikonlopun!

Tää oli ihan eka kerta kun lähdettiin yöksi toiseen kaupunkiin kaksin Milan syntymän jälkeen, ja tekihän se tosiaan hyvää! Ekaa kertaa oltiin myös Milasta kaksi yötä putkeen erossa, ja itsellä ikävä kasvoi sunnuntaihin mennessä ihan suunnattomaksi. Samoin Milallakin oli ollut aistittavissa toisena iltana selkeää koti-ikävää kuulema, mutta kuitenkin pääosin kaikki oli mennyt tosi mukavasti myös mummilassa. Onhan Mila vielä aika pieni olemaan yhtä yötä enempää erossa meistä vanhemmista että ymmärtäähän sen että ikävä on väistämätön. Mutta ompahan sekin nyt kokeiltu. Tälläisestä viikonlopusta olisi kuitenkin kiva ottaa joka vuosinen tapa!

Oletteko te päässeet viettämään viikonloppuja kaksin lasten saannin jälkeen? Millaista ohjelmaa ootte keksineet ja kuinka usein noin muuten teette asioita ihan vain kahdstaan?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Me oltiin miehen kans ralleissa kaks yötä ja 1v10kk ja 7,5kk likat 300km päässä mammalassa hoijossa ja hyvin oli menny;-D

Kuulostaa tosi ihanalta reissulta! 🙂 Me oltiin toukokuun alussa koko viikonloppu erossa lapsista. Jännitti, ei niinkään kolmeveen takia vaan kuopuksen, joka oli tuolloin puolivuotias.. Hyvin meni kuitenkin, vaikka ikävä molempia lapsia oli toki kova.

Muutenkin pyritään miehen kanssa järjestämään kahdenkeskeistä aikaa ainakin kerran kuukaudessa, jos nyt ei ihan yön yli niin ainakin parituntinen jotta päästään kotiympyröistä hetkeksi pois – tekee hyvää kyllä ihan jokaisen psyykkeelle 🙂

Meillä on vähän nuorempi poika kuin teidän Mila, hippasen vajaa 2-vee. Kerran kuukaudessa on puhuttu että olis mummulassa yökylässä mutta ei sitä silti tuu aivan niin usein hyödynnettyä. Muutenkin enemmän pitäis varata kahdenkeskistä aikaa, käydä syömässä ja muuta. Varsinkin kun kummatkin isovanhemmat on innokkaita hoitajia, mutta jotenkin sitä ei arjen pyörteissä muka ehdi? Pitäiski ottaa syksyn tavoitteeksi että molemmissa mummuloissa käydä hoidossa vaikka parikin tuntia kerran kuussa. Erilailla oppii tuntemaankin kun ei oo vanhemmat siinä viemässä huomioo, hih. Meillä poitsu on iltaisin aika kova ollut ikävöimään, silloin itkenyt jonku aikaa ikävää. Mutta aamulla ei mitään ongelmaa tai sillon kun jää hoitoon, tai jos on päiväseltään 🙂 välillä tuosta on huono omatunto mutta kai se vähän kuuluu asiaan että nukkumaan mennessä voi ikävä iskeä..

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *