Yleinen
3.8.2015

INSTAWEEK #31

INSTAWEEK #31

31viik 1. #lomareissuselfie

31v 2. Kesä lautasella. 3. Mila ekaa kertaa vempaimessa Lintsillä – ihan pikkasen jännitti! 4. Lintsituliaisia lapsille. 5. Tsekkailemassa kesäHesaa yläilmoista Lintsin Panoraamassa.

31vi 6. Reissumimmit vaihtaa maisemat Helsingistä Tampereelle! 7. Lisää hurvittelua Särkänniemessä! 8. Insta-arvontaa Lekmerin kanssa! 9. Arvatkaa mistä mustikat? No meidän takapihan metsästä – parasta <3

31viikk

10. Pienestä pitäen! Kaukalosta asti se on meidän kanssa salilla kulkenut, mutta nyt pikku paussin jälkeen neiti jumppaa täysiä jo mukana ja ottaa kaikesta mallia. Tuleva punttimisu 😀

31vii 11. Niko vei mut romanttiselle road tripille viikonloppuna, oikein Ruotsiin asti karkkikauppaan… 12. #PARISUHDEVIIKONLOPPU <3 13. Perjantaina yövyttiin Oulussa kaksin ja aamulla ennen kotiin lähtöä pistäydyttiin ihanassa sisustusputiikissa, Lifestylenordicissa. Eikä muuten tyhjin käsin lähdetty 😉 14. Sunnuntaiaamu, ja rallilauantain jälkeinen olotila. Kivaa oli – kiitos ystävät!

31viikko 15. Evelina taikoi meidän tyttöjen ralli-iltamiin aika huikeat minipavlovat!

31viikko1

16. Sunnuntaina haettiin rakas kotiin viikonlopun yökyläreissulta mummilasta. Mukaan tarttui myös karvaisempi muru ja Deny onkin pitkästä aikaa ollut kotona käymässä! Noista kahdesta tulee vielä erottamaton kaksikko ♥

Seuraa Instagramissa meidän menoja, @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *