Yleinen
31.7.2015

MAXIA MEKOSSA JA KENGISSÄ

MAXIA MEKOSSA JA KENGISSÄ

lintsiasu2 lintsiasu5 Mekko // Gina Tricot – Neule // Lindex – Laukku // DKNY – Kengät // DefShop (saatu) – Kello // Michael Korss

lintsiasu3 lintsiasu1 lintsiasu4 lintsiasu

Paitsi että en oo profiloitunut mitenkään päin asukuvia postaavaksi bloggaajaksi (ainakaan vielä), en mä myöskään oikein vielä osaa olla kameran toisella puolellakaan luontevasti. Siksipä tälläiset asupostaukset ovat olleet kautta aikojen blogissani hyvin pienessä roolissa, vaikka mun asujuttuja, tyylijuttuja ja kauneusjuttuja usein toivottekin. Lintsireissulla pistin kuitenkin Nikon nappaamaan muutaman kuvan mun asusta, sillä siinä oli aika hauska jippo. Raidallisen Ginan maximekon kanssa puin nimittäin jalkaani Niken Air Maxit, joita olin himotellut jo viime kesästä asti. Tosin kokovalkoinen oli väritys jota metsästin netistä kuukausitolkulla, mutta nämä mustilla yksityiskohdilla olivat heti toka vaihtoehto tullessaan keväällä mua vastaan. Kokovalkoisia ei nimittäin vain löytynyt mistään. Niin ei mistään, ei edes Jenkeistä löytynyt paikkaa jossa kokoja olisi ollut tilattavana. Superpaljon nämä yksilöt kyllä miellyttää mun silmää ja etenkin jalkaa. Sekä sopivat muuten moneen menoon, vai mitä ootte mieltä tästä mekko-tennari kombosta? Ainakin maxia asussa oli kerrakseen 😀

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Hei! Bongasin just valkoiset Air Maxit Stockan uusimmasta kantislehdestä hyvin huokeaan hintaan. Tsekkaappa se jos vielä himottaa! 😉

Essi

Kiitti vinkistä, täytyy tsekata 🙂

Kivannäköinen yhdistelmä! 🙂 Ite oon käyttänyt maksimekon kanssa yleensä converseja mut taidanpa kokeilla myös air maxien kanssa.

Essi

Mulla oli sama aikaisemmin 🙂 Nyt kuitenkin rohkaistuin testaamaan maxienkin kanssa ja tykkäsin!

Ihanat on kengät ja sopii hyvin ton mekon kanssa 🙂

Essi

Kiitos Tuulia 🙂

Moi Essi! Kivan raikas yhdistelmä! Itselläkin nuo raitaiset maximekot ovat todella mieleen ja tulee paljon käytettyä. Hei, olen pitemmän aikaa etsinyt meille uutta olkkarin pöytää/pöytiä, ja teillä näkyy aiemmissa postauksissasi olevan aivan ihanat pyöreät olkkarin pöydät. Mistä olet nuo ihanuudet löytänyt ja minkä merkkiset ne ovat? 🙂

Essi

Kiitos 🙂 Maximekot ovat kyllä huippu keksinto! Meidän pöydät on Jotexilta, ja ovat itseasiassa jakkaroita nimeltään 😀 Hinnallakaan niitä ei oo pilattu nimittäin ovat vain 14e/kpl.

Kun kerta kysyt niin vastataan 🙂 Minun silmään tuo yhdistelmä näyttää aika erikoiselle. Itse en muotia seuraa mutta ilmeisesti nämä Air Maxit ovat nyt kovassa huudossa kun jokaisen päällä näkee tätä samaa yhdistelmää,väkisin vaan tulee 90-luku mieleen 😀 Mutta jos kantajan silmää miellyttää niin eihän sitten muulla väliä 🙂

Essi

Ysäri joo tulee mieleen, mutta eikös se muoti kierrä aina aikakausittain ja tietyt villitykset tulee aina uudelleen kerta toisensa jälkeen hieman eri viboilla? Mutta joo, makuasioitahan nämäkin ovat 🙂

Mekko ja lenkkarit on mun makuun ihan hirveä yhdistelmä, mutta tuntuu olevan monilla käytössä 😀 Kiinnittää kyllä huomion aina negatiivisessa mielessä.

Essi

Mä olin aiemmin ihan samaa mieltä 😀 Mutta jotenkin silmä siihen tottui ja lopulta tykästyin tohon komboon 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *