Yleinen
30.7.2015

MINIREISSULLA OSA 1

MINIREISSULLA OSA 1

Tiistaina starttasi meidän perheen kesäreissu. Tänä vuonna tosiaan melko minimuodossa, sillä koko reissu oli suunniteltu kestämään vain yhden yön ja kaksi päivää. Startattiin auto jo hyvissä ajoin kohti Helsinkiä, jotta aikaa perillä olisi hyvin, vaikka Lintsiä kummempaa ohjelmaa ei oltu ekalle päivälle suunniteltu. Haluttiin mennä täysin Milan ehdoilla, vaikka toki Helsingissä olisi ollut vaikka mitä paikkoja minne olisin itse halunnut säntäillä pää kolmantena jalkana. Ajan ollessa niin minimaalinen suunnattiin sitten heti ekana Lintsille, joka ottikin meidät ihanan aurinkoisella säällä vastaan!

LINTSI2LINTSI1 LINTSI

Tosi lämpöisen sään ansiosta Lintsillä oli hurjasti porukkaa meidän seurana, ja sen vuoksi laitejonotki olivat sen mukaiset. Mila oli ihan äimänä meiningistä, sillä tänä kesänä on selkeästi ruvettu tajuamaan tälläisten huvitusten päälle. Viime vuonnakin käytiin Särkkiksessä ja Korkeasaaressa, mutta silloin reilu 1veenä se oli vielä pelkkää yytsäilyä rattaista. Tällä kertaa päästiin ekaa kertaa tositoimiin kun Lintsin maksuttomiin laitteisiin Milakin uskaltautui meidän kanssa tosi reippaasti. Ekana jonotettiin Panoraamaan, ja jouduttiin skippaamaan yksi kierros välistä kun neitiä alkoi jännittämään niin kovasti. Jäätiin kuitenkin odottamaan seuraavaa rundia ja sitten Mila olikin jo kerännyt rohkeutta riittävästi ja päästiin yhdessä ihailemaan kaunista kesä Hesaa korkealta yläilmoista. Oli muuten aika ihana hetki tuolla ylhäällä kun huomasi miten täpinöissää tuo pikkutyyppi oli kaikesta!

LINTSI4 LINTSI7 LINTSI8 LINTSI9

Oltiin tosi positiivisesti yllättyneitä miten hyvin Lintsiltä löytyi ilmaisia laitteita noille ihan pienimmille, siis sellaisiakin mihin ei vanhempien täytynyt ostaa lippua mukaan. Näissä laitteissa me vain käytiinkin, sillä Milan ikäiselle ne riitti täysin, ja nyt ollaan onnistuneesti otettu ensikosketukset tälläiseen kesähurvitteluun. Ensi kesää tuskin maltan odottaa, sillä sittenhän tuo typy painaa menemään todennäköisesti jo tuulen lailla laitteesta toiseen!

LINTSI19 LINTSI11 LINTSI10 LINTSI13

Laitteissa pyörimisen ja yleisen huvipuistofiilistelyn jälkeen napattiin vielä jätskikojusta kesän ekat pehmikset välipalaksi. Oli kyllä niin hauskaa päästä käymään Lintsillä itsekin monen vuoden tauon jälkeen. Ensi kesänä olisi ehkä hauskaa tehdä samainen reissu jonkun kaveriperheen kanssa, lapset saisivat pyöriä laitteissa keskenäänkin ja mäkin saisin seuraa vähän isompien tyttöjen laitteisiin 😉 Niko ei nimittäin liiemmin noista vempaimista välitä. Rumpukarusellissakin kun käytiin kaikki yhdessä, niin teki kuulema tiukkaa että selvisi siitä oksentamatta. Voi meidän isukkia, ikä ei tuu yksin 😀

LINTSI14LINTSI15 LINTSI17LINTSI16

Lintsipäivän jälkeen me suunnattiin sitten Nikon veljen perheen luokse valmiiseen ruokapöytään. Aika luxusta, ja kun vielä saatiin punkatakin heidän luonaan! Kiva kesäpäivä saikin loistavan lopetuksen kun käytiin lasten kanssa vielä läheisessä puistossa purkamassa iltaenergioita. Päivän päätteeksi sänkyyn saikin peitellä rättiväsyneen reissulaisen odottamaan seuraavaa jännittävää päivää…

LINTSI3LINTSI5 LINTSI18 LINTSI6

Tänään me ollaan toivuttu vaan reissusta, heti aamupäivällä mentiin hengailemaan mun porukoiden luokse ja moikkaamaan Milan Helsingin enoa joka oli saapunut kotikonnuille lomailemaan meidän reissun aikana. Iltapäivällä vuorostaan repäistiin ja lähdettiin vähän riskillä koko porukalla salille. Onhan Mila kulkenut meidän mukana siellä jo kaukalosta asti, mutta nyt oli pidempi tauko kun neitiä ei oltu otettu mukaan. Loistavasti meillä kuitenkin meni ja Mila viihtyi hyvin meidän treenien ajan omia jumppia vedellessä. Mikä oli ihan huippu juttu, sillä syksylläkin voidaan käydä noin yhdessä hikoilemassa kun Milan voi rauhallisin miein ottaa mukaan. Täytyy olla iloinen että saadaan käyttää Nikon työpaikan salia molemmat, sillä muutenhan tälläiset koko perheen treenihetket ei olisi mahdollisia 🙂

On muuten ihme kuinka vaan yhden yön reissun jälkeen tuntuu kuin olisi ollut useamman päivän pois kotoa! Ja kotiin on aina niin ihana palata – onko muilla samaa? Me karataankin huomenna Nikon kanssa kahdestaan pienelle road tripille ralleja karkuun. Mua jännittää aika paljon, sillä Niko on ottanut vastuun koko reissun suunnittelusta ja ilmeisimmin meidän olisi tarkoitus yöpyäkin jossain muualla kuin kotona. Tän lisäksi jännitysmomentteja viikonloppuun kasaa se, että Mila menee mummilaan ekaa kertaa kahdeksi yöksi yökylään. Uskon kuitenkin että kaikki menee muitta mutkitta, sillä tähänkin asti mummilassa on yökyläillyt innokas ja reipas tyttö.

Nyt mä hyppään seuraavan postauksen kimppuun, sillä huomenna ei koneelle tuskin keretä. Joten toivottelen teille jo nyt huippu hyvät viikonloput! ♥… joka itseasiassa alkaa ainakin omalla mittapuulla olla niitä oikean kesän viimeisiä, nimittäin lapsesta saakka Jyväskylässä ajettavat rallit on ollut se juttu mihin kesän on ajatellut loppuvan. Saa nähdä, ehkä tää kesä pääsee yllättämään vielä elokuussa? Toivotaan ainakin niin.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Hei mitkä noi teijän rattaat on, ne näyttää käteviltä 🙂

Essi

Rattaat on Beemoon Travel Luxit 🙂 Saatiin ne viime kesänä testiin Jollyroomilta, ja ovat kyllä toimineet ihan täydellisesti ja olleet reissujen pelastus. Hintaakaan niillä ei tainnut olla kuin reilu satanen, eli hinta/laatusuhde ihan bueno!

Essii me voidaan lähtee teidän kaa ku mäkään en välitä laitteista mut U tykkää 😀 ihanaa reissua <3

Essi

Ens kesänä mennään <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *