Yleinen
28.7.2015

LOMATUNNELMISSA EKASSA RODINISSA

LOMATUNNELMISSA EKASSA RODINISSA

reissuun3 reissuun1 reissuun5 reissuun2 reissuun6 Teeppari – Mini Rodini // Shortsit – HM

reissuun4 reissuunTerkut meidän lomaposselta! Nikolla tosiaan alkoi lauantaina viikon loma ja just nyt ollaan matkalla Helsinkiin tän kesän minireissulle. Ekana suunnataan Lintsille hurvittelemaan ja fiilistelemään huvipuiston tunnelmaa. Saa nähdä, uskaltautuuko Mila edes possujunaan? Yövytään Nikon veljen luona, ja illalla keksitään varmasti jotain kivaa spesiaalia porukassa, niin että lapsille on myös silloin kivaa kesäistä ohjelmaa. Vielä on vähän auki, joten mitä kaikkea kivaa Helsingissä voisi puuhata kaksi ja kolme vuotiaiden neitien kanssa? Tosin jos keli sallii niin kesäinen Kaivari ja jätskit houkuttelisi ainakin viime kesän tapaan. Vinkatkaa myös kivoja lapsiystävällisiä ravintoloita Helsingistä jos löytyy hyviä kokemuksia 🙂

Postauksen kuvat nappailin pari päivää sitten kun meitä hellittiin aurinkoisella päivällä, tämän kesän epätyypilliseen tapaan. On nimittäin shortsikelit olleet melkoisen tiukassa viime viikkoina. Keväällä hamstrasin Milalle kaappiin varmaan kymmenet toinen toistaan suloisemmat shortsit, ja arvatkaa kuinka paljon niitä on käytetty? Puolissa on varmaan vielä laput kiinni… Niinpä! No ehkä ne täytyy sitten säästää seuraavalle käyttäjälle. Paidan puolestaan nappasin mukaani kevään Lapsimessuilta Milalle tuliaiseksi. Samalla se on myös meidän ensimmäinen Mini Rodini, nuo delfiinit kun ovat ensimmäinen kuosi jolle oikeasti sytyin. Saas nähdä kuinka syksyn dropin kanssa käy, kotiutuuko meille kenties lisää rodineita? Se jää nähtäväksi, ainakaan sneak peekkien puolesta tuskinpa.

Asiasta kukkaruukkuun, Mila sai synttärilahjaksi kuvissakin näkyvät jädeduplot. Ne on olleet viime aikoina mukana leikeissä päivittäin ja muistelinkin että eikös ole olemassa sellaisia cupcake duploja myös? Sattuuko kukaan tietämään mistähän niitä vielä löytäisi, sillä oon yrittänyt pitää silmät auki leluhyllyjen kohdalla? Ne nimittäin toimisi legoleikeissä että kokkausjutuissa Milalla ihan täydellisesti niinkuin nää jätskitkin.

Sellainen sillisalaatti tällä kertaa, me nautitaan tästä meidän minilomasta nyt täysillä, sillä jo huomenna tullaan takaisin kun ensin käydään moikkaamassa Korkeasaaressa ainakin apinoita ja ihahhaata. Loppuviikosta meillä onkin sitten luvassa myös aika spesiaalia kivaa kun luvassa on ensimmäinen parisuhdeVIIKONLOPPU sitten Milan syntymän!

Mahtavaa tiistaita kaikille, toivottavasti aurinko paistaa tänään!

P.S. Huomatkaa viimeinen kuva, saa nähdä kuka meidän kännykuvat ottaa reissussa? 😉

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Heips!
Olimpa tossa lomalla, löysin sun blogin facebookista ja aikani kuluks alotin lukemaan ihan alusta. Meen tällä hetkellä Milan ekan joulun kohdalla 😀
Mutta siis: rakastan sun tyyliä kirjoittaa! Vaikutat tosi symppis tyypiltä. Teillä on tosi ihana pieni perhe. Siinä tavote mullekin joskus. Jään seurailemaan 🙂

Ps. jos kommentti tuli kahteen kertaa, sori. Tää sivu tökkii tällä hetkellä jotenkin tosi paljon…

Niitä cupcake duploja oli ainakin jossain kohtaa Lempäälän Ideaparkin MiniManissa ja myös Lekmerillä. Sitten on myös sellainen burgeripaketti näitä duploja. Meillä ihan hittejä 3v leikeissä.

Ei nyt liity itse postaukseen mitenkään, mutta bongasin teidät tänään litsillä! 😀 Jonotitte/olitte rumpukarusellissä ja mä venailin viereisen pallokarusellin aidalla, kun mies ja lapsi jonotti sinne. Sitte aattelin, että olisin tullu moikkaamaa, kun pääsette laitteesta pois, mutta sitten mun miehet just pääsikin laitteseen niin piti kuvailla…
En tiedä huomasitko mua (pinkki toppi ja olkihattuu päässä tyhjien rattaiden kanssa), toljottelin kyllä teitä melko pitkään ja sitten vaivaantuneena käänsin katseeni kun katoit sinne suuntaa missä olin :’D
En nyt edes tiedä, miksi tämäkin piti tulla kertomaan, mutta kerroinpahan silti. Ärsyttää etten ehtinyt tulla moikkailee!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *