Yleinen
27.7.2015

INSTAWEEK #30

INSTAWEEK #30

30v

1. TADAA! Ihme on tapahtunut, meidän Duraceli on oppinut kiinnostumaan vihdoin lastenohjelmista ja osaa keskittyäkin niihin jopa puolituntia putkeen! Ihanaa.. nyt saa äitikin päivän aikana hetken rauhassa siivota esim. keittiötä 😀 2. Vietettiin tiistai mun äidin ja mummin kanssa, käytiin kaupungilla ja testattiin Jyväskylän Pannukakkutalo neljässä polvessa. Mikä päivä! 3. Mila sai Lekmeriltä testiin uudet Converset, joita ei tarvitse edes sitoa. Uskokaa tai älkää noi on tarramallit! 4. Extempore kesäilta ystävien kesken meidän terassilla.

30viik

5. Äidin tyttö ♥ tän hetken paras leikki on kaivaa korkkarit kaapista ja peilailla itseä ja ihastella kenkiä!

30vi 6. Vihdoin ja viimein meidän etupihalle saatiin asfaltti! 7. Harvinaista herkkua, monta hyvää ystävää lounaan ääressä höpöttelemässä pitkästä aikaa. 8. Yllätys Fresita-ilta meidän naapuriporukan tuoreimmalle äidille. 9. W E E K E N D !

30viikk

10. Rakas suuntaamassa parin poitsun synttärikemuille!30vii

11. Blondisarjaa tummille hiuksille? Kyllä, ja muuten toimii! Superiso kiitos vielä UNIKin ammattitaitoisen Sannan kun löysit just mun hiuksille oikean hoitosarjan. Ennen niin takkuinen ja pöhö tukka on nyt kesytetty terveeksi ja sileäksi kuontaloksi. Iso käsi Label.m:n tuotteille täältä! 12. Synttärisankarille pusu #younglove 13. Meidän pieni Korss perhe kylppärissä. 14. Jokohan nää sademaisemat olkkarin ikkunasta rupeis riittää? No ainakaan ei oo tarvinnut nurtsia pahemmin kastella tänä kesänä…….

Pistä seurantaan meidän Instagramissa, @essipieces. Huomenna nimittäin startataan pienelle kesäreissulle Helsinkiin ja Instan kautta pysytte parhaiten perillä meidän lomatunnelmista!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Hei mistä teillä on tuo tv-taso? 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *