Yleinen
22.7.2015

MINI´S CLOSET // ENSIMMÄINEN MERKKIHURAHDUS

MINI´S CLOSET // ENSIMMÄINEN MERKKIHURAHDUS

Aika kauan sitä tässä talossa odotettiin, nimittäin äidin merkkihurahdusta lastenvaatteisiin! Nyt se on kuitenkin käynyt. Viimeistään ihan täydellisesti Pomp de Luxin aletilauksen saavuttua kotiin pari viikkoa sitten. Tähän asti olin saanut pidettyä itseni aisoissa, mutta nyt nuo vaatteet sai mut pyörimään kotona sydämet silmissä! Ihan täydellisiä vaatekappaleita Milan vaatekaappiin, vaatteiden ajattomuus, puhumattakaan ihanista väreistä ja kuoseista… Niin ja muistinko jo mainita että tuotteilla on aina myös kahden vuoden laatutakuu!

Kevään mallistosta tilasin kauden aikana melko iisisti, uikkarit, ihanan kevyet kesähousut, pari mekkoa ja neuleen. Alejen alettua en ensin ajatellut edes vilkaista valikoimaa, kun ensimmäisestä alerumbasta myöhästyin, ajattelin ettei siellä kuitenkaan mitään kokoja ole enää jäljellä. No sitten FBssä pamahti parin viikon jälkeen ilmoitus -70% alehinnoista silmieni eteen, jolloin mun oli pakko käydä tsekkaamassa vielä varmuudeksi ettei siellä vaan olisi muutamia lempparijuttuja jotka oli jääneet keväällä tilaamatta. Olin ollut täysin väärässä, kokoja oli monista kivoista jutuista vielä jäljellä Milan koossa ja siitähän se ajatus sitten lähtikin…

pomp1pomp6

Heti ensimmäisenä tsekkasin että löytyykö tyllejä vielä. Keväällä tän kauden Dillon lt tylli hameeseen en niin kovasti lämmennyt, mutta sitä nähdessäni useissa Instakuvissa ja kavereiden lapsilla rupesin murehtimaan kun sitä en Milalle hankkinut. Valkoinen oli mielessä, mutta siitä taisi olla lähes kaikki koot loppu, joten tuo roosan värinen kelpasi lähes yhtä hyvin tyllikuumetta laannuttamaan… Valkoinen tyllihame onkin sitten syksyn mallistosta ihan must have, se pallollinen kuosi on niin suloinen talven juhliin!

pomp3

Aiempaan tilaukseen kaavailin myös tätä Hillside lt neuletta, mutta silloin pitkähihaisia Milalla oli jo ihan riittämiin kun edellinen koko vielä meni hihoistakin. Nyt kuitenkin neulepula on yllättänyt kolean kesän aikana, ja ei tarvinut keksiä tekosyitä tämän tilaukseen. Ja olihan tuokin puoleenhintaan!

pomp4

Kolmantena kuumotuksena oli vielä nämä Bogota lt shortsit, ja olin supertyytyväinen kun roosan väriset löytyivät vielä sopivan kokoisena. NämäKIN yksilöt ovat aivan täydellistä kangasta, niin pehmeää ja vieläpä hyvin pesun kestävää matskua! Pomppi on kyllä rakastuttanut mut vaatteisiinsa nimenomaan materiaalejensa kautta. Usein nimittäin laadukas matsku, hyvä hinta laatusuhde ja kiva uniikki ulkonäkö eivät mahdu samaan lauseeseen kun puhutaan vaatteista.

pomp5

Lisäksi tilaukseen mahtui pari teepparia, persikkainen paita – housu kombo ja suloinen toppi. Alekauden alku selkeästi kannattaa, sillä koko satsi tuli meille toimituskulujen kanssa kustantamaan vain hieman päälle 70euroa. Suurin osa vaatteista oli -50% ja muutama -70%, joten kyllähän siinä mukavasti säästi! Tottakai ne ihan lempparit kannattaa tilata heti kauden alussa, sillä onhan se jo monesti nähty että ne ykkössuosikit myydään loppuun ihan alta aikayksikön.

pomp

Mä varasinkin Evelinalta kutsut heti kauden alkuun, kun syksyn kausi alkaa 27. elokuuta niin mä pääseen houstaamaan Pomppeja jo 29.päivä. Mä mietinkin jo sellaista juttua että jos täältä Jyväskylän seudulta löytyisi kiinnostuneita lukijoita, niin voisin muutaman tyypin kutsua meille kutsuille. Olisikohan ihan hassu idea?

pomp2

Nää pompit tulevat varmasti näkymään Mini´s Closet -postauksissa paljon, ja jo tänään illalla ajattelin laittaa muutamat sovituskuvat yhdestä ihanasta yhdistelmästä. Ootteko muuten tajunneet, että lähes kaikki Pompin vaatteet sopivat keskenään yhteen? Eli asukokonaisuuksia voi yhdistellä oikeastaan loputtomiin. Se on yksi suuren suuri plussa omalla mittapuulla!

Mitä te tykkäätte Pomp de Luxin vaatteista? Kuinka moni muu on kokenut Pomppi-hurahduksen?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Luojan kiitos meillä ei oo tyttöä. Noi Pompin tyttöjen vaatteet vaan on niin tajuttoman sulosia! Mulla on muuten itellä toi Bogota t-paitana 😀

Essi

Hahah mahtavaa! Hitsi kun itsellekin mahtuisi ne isojen tyttöjen koot 😀

Juu on hurahdettu ja pahasti… 😀 mutta on vaan kivaa kun löytyy pojillekin ihania vaatteita ilman räikeitä värejä ja hurjia kuoseja 🙂 mielelläni tulisin kutsuille! Hyviä löytöjä oot tehnyt!

Essi

😀 Pompilla on kyllä ihania poikien juttuja myös! Täytyy nyt katsoa mitenkä toteuttaisin tuon kutsuhomman, täytyy ensi viikolla laittaa varmaan vähän tarkempia speksejä siitä blogiin, kun ideana oli että 2-3 lukijaa voisin kutsua kavereiden ja tuttujen lisäksi. Niitäkin on nimittäin tulossa aika paljon 😀

Täällä toinen Pomp de Luxiin rakastunut! Myös pojille löytyy merkiltä kaikkea ihanaa ja mikä parasta kaikki sopii tosi nätisti yhteen! <3 Mä oon ainakin tulossa kutsuille! 🙂

Essi

Voi meitä hurahtaneita 😀 Jee jee, kutsuja odotellessa <3 kuinkahan meillä pysyy järki päässä? 😀

Pompit on kyllä ihania! Täällä kahden prinsessan Jyväskyläläinen äiti olisi ainakin innokas tulemaan kutsuille kun sulla sellaiset on noin pian uuden kauden alussa 🙂

Essi

Ne on <3 Laitan ensi viikolla tarkempaa inffoa kutsuista blogiin ja kun ajatus oli että 2-3 lukijaa mahtuisi vielä omien viraiden lisäksi mukaan, niin jos innokaitta on enemmän niin täytyy ehkä suorittaa jonkin moinen arvonta 🙂

Meillä Pompin vaatteet kuuluvat ihan vakiokalustoon molempien tyttöjen vaatekaapeissa, erityisesti Islalla nämä ovat tosi ihania, Pinjalle tulee tilattua Pompilta enemmänkin sellaisia isompien tyttöjen juttuja, mustia vaatteita ja peruspaitoja.
Paljon samoja juttuja näyttää teillekkin tulleen mitä meillekkin alesta tilasin Islalle.
Innostuin myös varaamaan pitkästä aikaa kutsut kauden alkuun, innostuin aikoinaan Pompista juurikin ensimmäisillä kotikutsuillani kun kotikutsut rantautuivat suomeen Pompille, kutsuilta on niin helppo ostaa (liiankin helppo). 🙂

Essi

No älä muuta sano, varsinkin kun ne vaatteet saa nähdä heti kutsuilla ja se massahysteria imaisee niin pahasti mukanaan kun kaikki yhdessä ihailee vaatteita 😀 Kiva juttu, mulle nää kutsut on nyt ihan ekat ja hauska päästä emännöimään ekaa kertaa 🙂

Se POMPin uikkari on kyllä ihana, harmi ettei ole tälle kesälle ollut ilmoja uiskennella! Samoin tilaamani kesätakki on kyllä ihana ja menee varmasti vielä ens kesänäkin. Muutama muu juttu meillä on POMPin vanhemmista mallistoiata ja esim. toissa keväänä tilattu musta tyllihame (joka muuten edelleen mahtuu koossa 80!) on nykyisin prinsessaleikkien ykkösasuste!

Essi

Se on, ja mekin ollaan päästy KERRAN käyttämään 😀 Toivottavasti menisi vielä ensi kesänä tai jos päästäisiin etelässä pyörähtämään syksyllä/talvella. Mä tilasin nyt kevään mallistosta ekaa kertaa ”kunnolla”, aiemmin olin kanssa tilannut yhden tylli, fleecetakin ja perus trikoota. Mutta nyt nää muutkin vaatteet yllätti kyllä superpositiivisesti ja oon ihan myyty <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *