Yleinen
22.7.2015

MINI´S CLOSET // NARUTOPPIA JA PUSSIHOUSUJA

MINI´S CLOSET // NARUTOPPIA JA PUSSIHOUSUJA

pomp7 pomp pomp1

Asu – POMPdeLUX / Toppi – Hopedale Little TOP / Housut – Alexandria Little PANTS

Kuvia olikin verrattaen vähän mitä muistin, eli nää olis melkein voinut iskeä tuohon samaan settiin päivän postauksen kanssa. Mutta halusin kuitenkin nää jakaa, sillä tuo Hopedale toppi yllätti mut ihan täysin suloisuudellaan! Ensin nimittäin epäilin tosi paljon tilata noin pienelle tytölle naruolkaimista ja melko lyhyttä toppia. Käytännössä toppi kuitenkin yllätti mut enemmän kuin positiivisesti. Ilmavuutensa ansiosta se on ihanan lapsekas ja pussimaisten housujen sekä neuletakin kanssa sopii menoon kuin menoon. Niin ja hintaakaan sillä ei ollut kuin hieman reilu 5euroa alen kanssa, samoin housuilla, joten eihän tuota alle 12egen asua vaan voinut ohittaa!

Mitäs tykkäätte asusta? Entä topista? Ihastuttaako vai onko ihan nou nou?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

on edullinen asukokonaisuus ja tosi nättikin! Mäkin olin Pomp -hurahtanut. Edelleenkin kyllä oon, mutta ehkä vähemmän kun tyttö on jo 5v. Viime kevään mallisto ei ehkä miellyttänyt (muutenkaan) niin paljon. Sen sijaan ensi syksyn mallisto sneak peak kuvien perusteella vaikuttaa todella lupaavalle.

Essi

No eikö! Mä odotan syksyn mallistoa kuin kuuta nousevaa, sneak peakkien perusteella tulossa vaikka mitä ihania juttuja syksyyn ja talveen <3

Vaatteet sinällään ovat kauniita mutta täytyy sanoa, että mielestäni vaalealle tyttöselle sopisivat paremmin vähän kirkkaammat/tummemmat ja kontrastisemmat värit. Hailakat sävyt ja puuterirosa noin yleensä pukevat paremmin tummempia, mutta eihän sillä tietenkään lapsen tapauksessa ole väliä! 🙂 Noin pienen tapauksessa pääasia että lapsen on mukava olla (ja että vanhemmat tykkää ;))! Enkä mä oikeasti yleensä edes kiinnitä huomiota siihen, mihin väreihin vanhemmat on lapsensa pukeneet mutta nyt kun kysyit mielipidettä niin tuli pohdittua tätäkin.

Essi

Niin sekin on vähän just mielipide kysymys, mä kyllä pidän nimittäin kovasti Milan päällä just hempeistä väreistä ja vierastan aika paljon räiskyviä värejä. Mutta samaa mieltä oon sitten kyllä aikuisten tapauksessa, vaaleille sopii paremmin tummat ja kirkkaat värit kun taas sitten tummemmille pastellit ja hailakat svyt 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *