Yleinen
18.7.2015

VAUVAKUUME TANKKAUSTA

VAUVAKUUME TANKKAUSTA

bebe bebe2 bebe1 bebe4 bebe3

Voi Mytty mä vaan sanon. Käytiin torstaina moikkaamassa vain 5 päivän vanhaa Myttystä, ystäväni Mariamin uusinta tulokasta. Pää on siitä asti ollut vähän hattaraa, eikä ihme, sillä sitähän sanotaan että vauvan tuoksu on naisille kuin huumetta. Vauvakuume tankkausta tuli siis taas roppakaupalla. Mä en kestä miten ihania ja miten PIENIÄ nuo vastasyntyneet ovat, ja se TUOKSU. Elävästi palasi kyllä mieleen Milan vauva-aika, vaikkakaan en millään taas meinannut tajuta että kyllä tuo meidänkin vilkas parivuotias on ollut ihan yhtä pieni kuin herra Mytty. Niin rauhallinen ja upea silmäinen suloisuus tää uus tyyppi. Toivottavasti päästää äidin ja isin jatkossakin yhtä helpolla mitä ensimmäiset päivät. Kaikkea hyvää tuoreeseen vauvakuplaan M ja K!

Kohta täällä muutenkin eletään ihan vauvan tuoksun ympäröimänä, sillä meidän naapureilla molemmin puolin on h-hetki aivan käsillä. Parin päivän sisään odotellaan kovasti jo vauvauutisia. Jännää! Saas nähdä mitä tää meidän perheessä aiheuttaa… Viime aikoina meilläkin on vähän käyty keskustelua lasten ikäeroista ja muutenkin vauvajutuista, mutta saas nähdä mitä lähivuodet tuo mukanaan…

Nyt meillä alkaa leffailta lauantain huipuksi, kivaa iltaa siis sinne kaikille muillekin!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Täällä odotellaan esikoista. Reilu kolme viikkoa ja beibi olisi täysiaikainen ja sitten saa tulla mun puolesta koska vaan 🙂 Mä vaan en enää malta odottaa!! 😀 Varsinkin nää kuvat – tahtoo jo oman syliin <3

Essi

Voi että, tuhannesti onnea loppuodotukseen <3 ja ihania hetkiä sitten tulevan beben kanssa!

Voi tätä vauvakuumeen määrää täälläkin!! Suloinen vauva, mäkin haluuuuun 😀
Hei saanko käyttää sun blogin banneria mun blogissa top 10 -postauksessa?

Essi

Eikö olekin <3 tottakai saat käyttää, ihana kuulla että pääsen sun kymppiin! Kiitos 🙂

Itsellä 4lasta 6vuoteen.. Joukkue kasassa Joku ajattelee että huhheijaa mutta kaikille kerrottaneen. Ekassa ja toisessa eniten työtä . Ne ylimenevät menee sivussa ja psst koulun voi aina jättää tauolle. Onhan se työllistyminen helpompaa kun koulu päättyy ..

Essi

Oo siellä on jo komea katras 🙂 vautsi! Ja totta, voihan siitä koulusta paussin pitää, mutta katsotaan 😉

Voihan suloisuus! Itselläni ei koskaan ollut vauvakuumetta, sillä työssäni saan olla lasten kanssa, hoivata ja paijata ihan riittävästi sekä nähdä mitä vaipparumpa on pahimmillaa. 😀 Vasta kun aloin odottaa omaa lastani kaikki muuttui ja vauvakuume ei ota hellittääkseen vaan päinvastoin! Haluan oman elämäntilanteeni tasaiseksi (vakituinen työ vielä) niin voidaan alkaa pohtia pikku neidille sisaruksia, mutta siihen saakka nautin vain täysillä muiden onnesta ja omasta pienokaisesta.

Essi

Älä muuta sano! Mä veikkaan että vauvakuume tulee jokaiselle naiselle ennemmin tai myöhemmin elämäntilanteesta riippuen 🙂 meillä oli tuollainen ajatus myös, mutta ihan keväällä alettiin pohtia että kun mulla on tuo koulukin tuossa välissä niin ihan mitään 5vuoden ikäeroa ei välttämättä haluta, joten vauva saisikin tulla hieman aiemmin jo toivottavasti 🙂

Ei saa tämmösii suloisuuksia laittaa!!! MÄ EN KESTÄ!!!! :”'( ♥ ♥ ♥ Vauvat on vaan niiiin maailman ihanin asia.
Ja on muuten aina tosi outo fiilis kun joku kaveri saa vauvan, siis tavallaan tuntuu että halkeaa kateudesta, kun mäkin haluuuuun! mut tietenkin on myös ihan mielettömän onnellinen toisten puolesta 🙂

Essi

Hihih mä tiesin että nää söpöt kuvat tartuttaa kuumetta kiitettävästi myös muihin 😉 ne on vaan niin <3 ja toi on muuten niin totta! Mutta se on hyvää kateutta vain 🙂

Se on paha tauti se!:) onpa nätti vastasyntynyt, ei yhtään ruttuinen vaan niin pyöreäposkinen ja söpö!!

Essi

No se on! Ja sun raskauden seurailu pahentaa sitä vain 😀 ihanaa kun vauvoja satelee nyt ihan urakalla! <3

Meille syntyi toinen pieni myttynen joku aika sitten, ikäeroa 1v10kk ja voin sanoa, elämä on ihanaa!! Nyt jo vauva on supertärkeä esikoiselle, en kestä edes kuvitella millaisia he ovat muutaman vuoden päästä. Emme kadu pätkääkään että teimme lapset pienellä ikäerolla <3

Essi

Voin vain kuvitella, onnea sinne tuoreesta tulokkaasta <3 sehän siinä pienessä ikäerosta se parhain juttu varmasti onkin kun tulevat niin läheisiksi toisilleen sen myötä 🙂

Meillä on saman ikäinen tytär kuin teillä, ja kovasti on meilläkin mietitty ikäeroon liittyviä juttuja. Ei mennyt elämäni haave ”kaksi lasta alle kahden vuoden ikäerolla” ihan putkeen. Vaikeita asioita mietittäväksi.

Essi

Älä muuta sano! Vaikeita asioita, joissa ei ole yhtä oikeaa ratkaisua. Ja sitähän ei myöskään tiedä että jos päättää vauvalle luvan antaa tulla, niin sehän ei välttämättä ensiyrittämällä onnistu 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *