Yleinen
13.7.2015

INSTAWEEK #28

INSTAWEEK #28

Se ois taas tosiaan uusi viikko ja uudet kujeet. Ihan hassua että mennään jo heinäkuun puolessa välissä, kun tuntuu että tää on ollut vaan loputonta kevättä koko kesä. Viime perjantaina oli kuitenkin poikkeuksellisen kesäinen sää, mikä oli ihan superjees, sillä silloin uskaltauduin parin vuoden festaritauon jälkeen Suomipoppeilemaan täällä Jyväskylässä. Sää oli ihan täydellinen, seura parasta mahdollista ja koko päivä täynnä superupeita keikkoja! Vitsi, ens vuonna on päästävä kyllä heti uudestaan. Festivaalien tunnelmia tulee nyt myös muutaman kuvan verran instakatsauksessa, jonka kimppuun käymme NYT!

28vii 1. Viime viikon maanantaina meidän sohva lähti liikenteeseen ekaa kertaa tässä asunnossa. Yllättävää kyllä, tää uus järjestys on edelleen vaikka olin ihan varma että siirrän sohvan pikapikaa takaisin ikkunan alle. Miltäs meidän olkkari näyttää tuolla järestyksellä?

28 2. Helteet ja aurinko tulkaa takas! 3. No ne niin herkulliset bataattiburgerit... 4. Erityisherkullinen risottolounas naapurissa. 5. I MAKE MILK – What´s Your Superpower?

28v 6. Yhden 6-vuotiaan prinsessan synttärijuhlille suuntaamassa, ja parhaat kortit saa Jyväskylässä muuten Harjun Paperista 😉 7. Meidän naapuruston lapset pääsee kyllä juhlimaan toinen toistaan kivempia synttärejä vuoron perään, tällä kertaa vuorossa oli jätskikiska-kemut. 8. Smoothie Morning! 9. Festaripimut fiiliksissä Suomipopin niin ihanan Hovimuusikko Ilkan kanssa!

28viik 10. Festaripimut – meillä oli niiiiiiiiin hauskaa! #meollaansuomipop

28vi 11. #festariselfie 12. Lauantaina oli pakko fiilistellä vielä yhdellä JVGn keikkakuvalla Suomipoppeja. Täytyy kyllä antaa isokäsi järjestäjille, ihan huikeet ”kaupunkifestit”! Ihanaa että Jyväskyläänkin on nyt saatu pysyvät toimivat festarit vihdoin. 13. Lauantaina äitiä vähän väsytti ja mässytti – leffailta, Mr. Grey ja karkit pelasti. 14. Meidän ihana terassi, vaikka onkin niin kesken ja täynnä väliaikaisratkaisuja, mutta on se vaan kiva!

28viikk

15. Huippu viikonloppu sai arvoisensa päätöksen kun käytiin sunnuntaina koko perheen voimin pitkästä aikaa kaupungilla syömässä. Mä ja mun muru.

Pistä @essipieces seurantaan Instagramissa, ja pysyt menossa mukana!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Sohva on täydellin noin päin! Kauniit ikkunat tulevat esille ja television katselukin on varmaan mukavempaa.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *