Yleinen
12.7.2015

KUUMIN SOMESAFKA – BATAATTIBURGERIT

KUUMIN SOMESAFKA – BATAATTIBURGERIT

Tietyin väliajoin nousee ruokia ja reseptejä somen ihmeellisessä maailmassa pinnalle joita yksinkertaisesti on vain pakko testattava (ja tietty jaettava kuva edes Instassa ;)). Viimeisin hitti sitten avocadopastan ja muiden kumppaneiden jälkeen on helppo nimetä, nimittäin bataattiburgerit on nyt sitä kuuminta kamaa! Meillä näitä testattiin jo tovi sitten ensimmäistä kertaa ja koukkuun jäätiin ensipuraisulta. Siispä ajattelin että nyt kun se oma paras sovellus kyseisestä somesafkasta on löydetty, niin pitäähän se teillekin jakaa! Meidän perhe vois vetääkin tätä ruokaa nimittäin vaikka joka ilta, niin hyvää tää on!

BAT4 BAT2 BAT6 BAT1 BAT3

BATAATTIBURGERIT

n. 500g bataattia

oliiviöljyä

suolaa & pippuria

halloumia

tzatzikia

salaattia

EXTRA! Grillattuja kanafileitä tai ihan oikea hamparipihvi jauhelihasta.

Esilämmitä uuni 220 asteeseen ja ala valmistella bataattipihvejä. Lohko bataatista noin sentin paksuisia kiekkoja, itse myös tykätään kuoria bataatti, mutta se ei ole pakollista. Sivele kiekot oliiviöljyllä ja mausta ne mieluiten molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Asettele uunipellille ja paista n. 25min uunin keskitasolla. Täytä kypsät hampparit salaatilla, halloumilla, tzatzikilla ja lisää väliin myös kanafilee jos kaipaat vähän tuhdimpaa ruokaa. Heitä kylkeen vielä salaattia ja NAUTI!!!!

BAT7 BAT BAT5

Meidän perheen pienin jäsenkin on bataatin kanssa aina ihan innoissaan, liekkö syy siinä että bataattihan oli myös ihan eka millä Mila aikoinaan soseetkin aloitti. Mutta onhan se nyt hyvää, ei siitä mihinkään pääse. Oisko siellä lisää idiksiä – mihin kaikkeen bataatti pystyy? Heittäkää parhaat bataattireseptit jakoon kiitos! Entä kuinka moni on jo tän ruokavillityksen testinyt? Mitä tykkäsitte ja millä variaatiolla teitte? Jos joku uskaltautuu testaamaan meidän version, niin kuulisin mielelläni mitä siitä piditte.

Kivaa sunnuntain loppuiltaa, huomenna ois taas uus viikko ja uudet kujeet tiedossa. Luvassa heti viikon kärkeen on ainakin viikonlopun festarikuulumisia ja perinteistä instakatsausta. Pysykää siis kuulolla!

P.S. Kiitos ihan superpaljon kaikista kommenteista edelliseen imetysaiheiseen postaukseen, kommenteihin vastailen heti alkuviikosta. Ihana että kommenttiboxissa oli pitkästä aikaa säpinää ja hyvää keskustelua ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Pakko testata, kiitos reseptistä 🙂

Parasta mitä bataatti voi tehdä,oniin bataattiranut hyvä ohje löytyy esim. Minifitness-blogista! Jos haluaa oikeen herkutella, nii valmistaa bataatit friteeraamalla

Wautsi! Näyttää kyllä mielettömän herkulliselta! 🙂

Kuulostaa hyvältä! Teitkö itse tzazikin? Jos et niin onko ne kaupan valmiit tzazikit hyviä? 🙂

Vesi herähti kielelle noista burgerkuvista! Huomenna testiin! Makeen ja suolasen yhdistelmä toimii aina.

Hieno blogi 🙂 Ihanaa on lukea blogiasi, kuvat on upeet

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *