Yleinen
7.7.2015

MIKÄ KESÄ JA MITKÄ SUUNNITELMAT?

MIKÄ KESÄ JA MITKÄ SUUNNITELMAT?

Kuinka moni muu tuskailee tän kesän, tai pikemminkin kesättömyyden kanssa, HUUTAKAA HEP? Mua oikeesti on alkanu nyppimään tänään pahemman kerran tän kesän kelien vaihtelut ja koleus. Näin suorastaan paskaa kesää en muista koska olisi viimeksi ollut? Viime viikon hellekelit ovat taas kuin muisto vain ja tän päivän keli on ollut suorastaan syksyinen…

mikäkesä1

Kommenttiboxissa joku aika sitten kyseltiin meidän etelän reissun perään jota alkuvuodesta vielä suunniteltiin. Alkukeväästä kuitenkin päätettiin jäädyttää reissusuunnitelmat tältä kesältä, sillä piti priorisoida halutaanko laittaa piha kerralla kuntoon vai lähteä viikoksi lämpimään? Päätös oli melko helppo, mielummin reissurahat upotetaan kauas kantoisemmin omaan pihaan nyt, kuin että tehdään hommia pikkuhiljaa kun budjetista löytyy löysää. Päätökseen ollaan oltu kyllä tyytyväisiä, sillä nyt piha on terassia myöten juuri sellainen mistä haaveiltiin ja hommat on tehty pieniä viimeistelyjä lukuun ottamatta. Pihapostausta onkin tulossa piakoin!

mikäkesä5mikäkesä6

Kesän suunnitelmat ovat muutenkin eläneet, tai no aika suunnittelemattomasti ollaan  kyllä menty hyvin pitkälti. Niko piti ensimmäisen kesälomapätkän jo kesäkuun alussa, ja toinen pätkä olisi vielä pidettävänä elokuun alussa ennen kuin meidän arki muuttuu täysin. Silloin olisi tarkoitus tehdä perinteinen kesäreissu perheen kesken, joko viime vuoden tapaan Helsinkiin ja Tampereelle tai sitten käydään pyörähtämässä Tukholmassa, meidän lempi kesäreissu kaupungissa! Oikeastaan ihan hyvä ettei tälle kesälle tehty sen suurempia suunnitelmia, sillä viikonloput on mennyt kotia ja pihaa laitellessa, niinkuin varmaan se eka kesä tälläisessä uudiskodissa meneekin? Pikkasen kyllä harmittaa ettei mökille olla ehditty vielä kokonaiseksi viikonlopuksi, mutta ei siihen tosiaan säiden puolesta kovin montaa ihanteellista mahdollisuuttakaan ole ollut. Turha sitä telkkaria on lähteä sinne asti tuijottamaan kun sitä voi sadesäällä tehdä kotonakin. Ehkä ensi kesänä pääsee toivottavasti taas kunnolla mökkilaiffin makuun!

mikäkesämikäkesä4mikäkesä2

Nyt täytyisikin keksiä kivoja kesäaktiviteetteja täällä omien kotihuudien lähellä. Ihan just nimittäin pyörähtää käyntiin mun ja Milan viimeinen kuukausi kotona, ja halutaan kyllä ottaa siitä ihan kaikki irti mitä saadaan! Olisiko siis teillä heittää jotain kivoja juttuja, mitä täällä Jyväskylän alueella voisi puuhailla tuon 2veen kanssa? Myös sadepäivinä? Vaikka oon asunut täällä koko ikäni, oon vielä hieman pihalla mitä kaikkea täältä lapsille nykypäivänä löytyykään…

Kuinkas siellä kesää tänä vuonna on vietetty? Suunnitellemattomasti niinkuin meillä vai onko ohjelmaa ja reissuja liiaksi asti?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Toi teiän terassi on kyllä ihan mieletön! Kauhee pihakateus iskee 😀

Mutta mulle kyllä kelpaa nää kelit paremmin kun hyvin tän jättimasun ja muutenkin tukalan olon kanssa. Ne pari hellepäivää oli öisin niin kuuma ettei edes nukuttua saanut. Sitä paitsi nyt voi paljon paremmalla omallatunnolla makoilla sohvalla frendejä kattellen kun ulkona sataa 😀

Muutenkin kesäsuunnitelmat on ihan minimissä, kun vaan odottelee elokuuta ja oman pienen syntymää <3

Tiia

Mun on ihan pakko kommentoida tähän nyt kun muistan, tää on vaan niiiiin hämmentävää! Mä näin teidän perheestä/sun blogista unta!
Siis just tähän asuntoon liittyen, sä julkasit yhenäkin uuden postauksen, jossa kerroit, että te muutatte taas. Ja jotain siinä oli että ootte hirveen tyytyväisiä, kun saitte tän nykysen asunnon valmiiksi, muta nyt on seuraavan kohteen vuoro tjsp. 😀
Sit mä viel tulin raivoomaan (fb chatissa tosin… outoa..) sulle siitä, et ette te nyt vaan voi muuttaa kun justhan te muutitte. Kyllä minä niin mieleni pahoitin :”D
Emmä kestä… Sit mun oli pakko aamul tarkistaa mun chatti, mut silti mietin et onkohan tääl sellain postaus, kun se uni oli niin toden tuntunen.
Onneks tää nyt vahvisti sitä että unta se vaan oli, mun ei tarvi alkaa raivoo 😉

Mutta näyttääpä teidän piha kivalle!! Innolla odotan kunnon postausta siitä 🙂
Meillä on muutamia kohteita, missä on käytävä kesän aikana ja lisäksi tietty elokuun alussa pojan 3v. synttärit, mutta kyllä sais se kesä pikkuhiljaa startata, kohta on jo hemmetti syksy, eikä oo ollu kun yks oikeesti lämmin viikonloppu… On se niin mukavaa asua suomessa!

By the way, tosi hyvältä näyttää!

Moikka,
Saanko udella, että paljonko tuolla teidän katetulla terassilla on syvyyttä? Me ollaan rakentamassa juuri ja mietin, että kuinka leveä me siitä tehdään 🙂 Kattoa ei varmaan enää muuteta, mutta jos se lattia tulisi sieltä edes hieman ulommas niin olisi varmastikin väljempi käyttää.

Ei harmita säät ku on koko kesän töissä 😀 reissut jää viikonloppuihin! Eikä täälläkään liiemmin mökkeilty ole. Parit häät ja käynti asuntomessuilla on suunnitteilla mut eipä oikein muuta edes ehdi töiden ohessa ..

Äääh samaa täällä tuskaillaan noiden ilmojen suhteen! Turhaanko ollaan kaikki kivat kesävaatteetki ostetta?:D mistä muuten tuo teiän terassi hyllykkö on? Tosi kiva, itekki oon mein terassille haaveillu tollasta! Teidän terassi on muutenkin tosi ihana! Meiän kesä on siihen asti aika suunnittelematon kunnes mies jää neljän viikon lomalle heinäkuun lopussa 🙂 tarkotus olis kyllä käydä tänä kesänä lintsillä, korkeasaaressa, ehkä asuntomessuillakin, tallinnassa, kalajoella ja pohjoisen mummilassa. Ehkä me kotonakin ehditään hetki olla 😉

Hienosti laitettu, kateus omaa pihaa kohtaan!
Onkohan cookiepops reseptiä tulossa?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *