Yleinen
6.7.2015

INSTAWEEK #27

INSTAWEEK #27

Kylläpäs nää viikot vaan rullaa hurjaa vauhtia, jo 27. instapostaus tälle vuodelle! Mikä tarkoittaa sitä että vuoden toinen puolikas on virallisesti alkanut. Aika jännää, toinen tälläinen ajanjakso ja ollaan taas jo joulussa!

27 1. Viikonlopun jälkeinen fiilis maanantaiaamuna. 2. Joka korjaantui viimeistään iltapäivällä kun naapurin skidit tuli vielä synttärirääppiäisille! Jämä vesimelonikakustakin tuli aika kiva 🙂 3. Lenkillä Paulan kanssa parin tunnin kaatosateen jälkeen – hyvin oli happea ilmassa! 4. Hello JULY!

27vii 5. Heinäkuu toi mukanaan myös ainakin hetkellisesti helteet. Toivottavasti tää ihana äidin kesäheinä pääsee käyttämään kesäkuteitaan vielä tulevinakin viikkoina!

27v0 6. Uutta alekasvia terassilla, vähän etelän meininkejä terdelle tuo Kanarian taateli. 27v 7. Murunen ♥ 8. Kesän hämärtyvät illat on parhautta, uudella terassillakin tulee olemaan tunnelmaa vielä tänä kesänä! 9. Hellepäivä meikän makuun, oma terassi on parhautta, samoin jääkahvi ja se että kertoimet on kunnossa. 10. FRIYAY!

27viikk 11. Päivä parhaalla possella Villikilissä!

27vi

12. #carfie matkalla möksälle! 13. Tuleva vesipeto ei ihan vielä rohjennut järveen pulikoimaan. 14. Pihahommien valmistumisien kunniaksi grilli-iltamat ihanien naapureiden seurassa. 15. Leijuvat ilmapallot kruunaa juhlat!

Pistä @essipieces seurantaan Instagramissa!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Mistä olet hankkinut sen kirjain nauhan seinälle?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *