Yleinen
5.7.2015

LEIJUVAT ILMAPALLOT JUHLIIN

LEIJUVAT ILMAPALLOT JUHLIIN

Mä oon ehkä surkein lupausten pitäjä, nämä vikat juhlatipsit mä menin lupaamaan teille jo eiliseksi, mutta taas se saman tuttu virsi – eilisestä loppui yksinkertaisesti tunnit kesken. Aamulla vedettiin aamupalat kotona nassuun, koukattiin Nikon vanhemmat messiin ja lähdettiin ajelemaan kohti mun vanhempien kesäpaikkaa. Siellä vietettiin ihanan kesäinen mökkipäivä, kunnes piti jo kiiruhtaa kotiin, sillä illaksi oli sovittu illanvietto meidän kadun naapureiden kanssa. Ilta oli juuri sellainen kun täydellinen kesäilta voi ollakaan, grillattiin kaikkea hyvää ja tutustuttiin entistä paremmin. Ihana että meidän kadun varrestakin löytyy näin huippu tyyppejä 🙂 Siinähän se päivä sitten tosiaan meni siihen saakka, kunnes piti painua jo unille.

No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, näin kesällä nää rytmit muutenkin on vähän kaikessa muuten sekaisin! Onko muilla samaa, että loma-mood ottaa vallan?

LEIJUVAT ILMAPALLOT

Tarvitset:

Ilmapalloja

siimaa

läpinäkyvää teippiä

Puhalla haluamasi määrä ilmapalloja. Leikkaa siimaa haluamasi pituus ja teippaa se ilmapallon päälle keskelle siiman keskeltä, teippaa siiman päät kattoon. Saadaksesi nätin ryhmitelmän esim. pöydän päälle, leikkaa siimoista eri pituisia ja ripusta ne eri korkeuksiin. Yksinkertaista, nättiä ja näyttävää!

ilmapallot ilmapallot1 ilmapallot2 ilmapallot3

Mä rakastan ilmapalloja ja ne kuuluu meillä ehdottomasti oikeastaan jokaisiin juhliin. Tää kikka pelasti meidät tosiaan pinteestä nyt Milan juhlissa, sillä heliumpalloja täyttävää paikkaa en Jyväskylästä ehtinyt tähän hätään etsiä. Itseasiassa nää on melkein kauniimpia kuin heliumpallot, sillä nehän kohoavat ihan kattoon saakka. Leijuvat ilmapallot näkyy varmasti tulevinakin vuosina Milan synttäreillä osana koristuksia.

Mitäs te pidätte näistä palloista? Vai löytyykö kenties vielä jotain kivempiakin kikkoja ilmapalloilla koristeluun?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Tää oli huippu idis, kiitos! Menee taatusti testiin! 🙂

Mistä toi teidän pöytäryhmä on? 🙂

Kokeiluun menee! Koska tulee loppureseptit? T. Malttamaton

Tosi hyvä idea. Näyttää hienolta ja menee taatusti testaukseen syksyn juhlia varten. Kiitos! 🙂

Ihan mahtava idea!! Kiiitos vinkistä! 🙂

Ihanat. Meilläkin taidetaan tehdä sama koristelu elokuussa

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *