Yleinen
30.6.2015

2-VUOTISSYNTTÄREIDEN TOINEN OSA

2-VUOTISSYNTTÄREIDEN TOINEN OSA

part202 part25 part23 part201 part22 650 part27 part29 part26 part24 part2 part20 part28

 

Tässä vielä pieni kuvapläjäys sunnuntain sukulaissynttäreiltä. Sunnuntai oli kelien puolesta paljon parempi juhlapäivä kuin lauantai, sillä pääosin saatiin nauttia auringosta ja pystyttiin näin myös ulkoistamaan osa vieraista kahvittelemaan terassille. Muuten mentiin aika identtisellä setillä kaiken kanssa mitä lauantain pastellibileissäkin, mutta kakku sai tällä kertaa perinteisemmän hunnun yllenssä, ja oli kuorutettu mansikoilla ja kermatuorejuustokombolla. Vaikka tarjoilut kakkua lukuun ottamatta koostui lauantain jämistä, jäi niitä silti hieman yli, ja täytyy sanoa että aika hyvin oli kaikki mitoitettu. Eilen naapurit kävi vielä kakkukahvilla iltapäivällä ja parempiin suihin katosi loputkin herkut. Täytyy muistaa tämä jatkossakin, että makeita tarjottavia ei kakun lisäksi oikeasti tarvitse olla enempää kuin se kaksi tai kolme korkeintaan. Niin ja juhliin joissa vierasporukka koostuu pääosin aikuisista, kannattaa aina panostaa suolaisiin, sillä niitä ei sunnuntaina jäänyt yli lainkaan!

Mites muuten täytekakut teille maistuu? Perinteisesti kermakakun muodossa vai sokerikuorutuksen kanssa? Meidän viikonlopun kakut oli molemmat ihan tajuttoman hyviä, vaikka normaalisti en niin täyskäreistä välitä, ja ehkä ihan hieman pisemmän korren veti tuo röyhelösokeriunelma. Se nimittäin oli juuri sopivan makea, ja sai jokaiselta vieraalta yltiömäisiä kehuja!

Reseptit kokoan illaksi postauksen muotoon, joten pysykäähän kuulolla! Me lähdetään nyt puutarhaostoksille Milan kanssa, sillä täällä on taas vaihteeksi sadepäivä tuloillaan… Mikä kesää tää tällänen on, että kesäkuussa oli oikeasti VAIN KAKSI LÄMMINTÄ PÄIVÄÄ?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Moi. Pidän kovasti blogistasi, mutta yksi asia vähän hiertää. Et vastaa postausten kommentteihin? Ainakin minista se vaikuttaa hieman epäkohteliaalta. Jos se on kovin aikaa vievää, niin voisiko kuvitella esim instapostaukset jättää pois ja sillä ajalla pitää vuorovaikutusta lukijoihin yllä? 🙂

Essi

Hei! Joo mä tiedän, nyt kesän aikana tää kommenttien vastailu on jäänyt junnaamaan ihan nolottavan paljon. Pahoittelut, nyt skarppaan ihan oikesti, sillä itse oon ihan samaa mieltä että se on ärsyttävää kun bloggaaja ei vastaa tai vastaa hirveällä viiveellä kommenteihin. Se on epäkunnioittavaa lukijaa kohtaan, mutta viime viikkoina on ollut vaan niin kiire, että postaamisenkin on saanut hoitaa melkein yöaikaan.

Kiitos kun luet, ja kommentoit – hyvää kesää <3

Oi miten kauniit synttärit ja synttärisankari! Ihana mekko! Tulin ihastelemaan noita kakun ruusupursotuksia.

Essi

Kiitos <3 Juhlat oli kyllä ihanat, ja toi mekko oli meillä jo 1v-juhlissa 🙂

Mistä hankkisit noi koristeet?? 🙂

Essi

Suurin osa on Juhlahumua -verkkokaupasta ja muutaman jutun tilasin Pop up kemuilta 🙂

Mitä tuohon kermatuorejuustoseokseen siis tulee? Ja miks se tuorejuusto laitetaan sinne kerman joukkoon? 🙂 tyhmiä kysymyksiä mut oon aina miettinyt tota :p

Essi

Yhden kakun kuorrutukseen tuli, 1prk kuohukermaa, 2pkt tuorejuustoa ja 1,5dl noin tomusokeria 🙂 Tuorejuusto jämäköittää massaa, jolloin nuo ruusut ei lässähdä 😀

noi kaikki tarjottavat näyttää niin hyviltä! ihanat synttärit teidän pikkuneidillä ollut! onnea vielä 🙂

Essi

Ne olikin! Aika toimiva tarjoilukokonaisuus kieltämättä oli 🙂 Kiitos Laura <3

Innolla odotan reseptipostausta ! Nimittäin ensi viikolla oman pojan 2vee synttärit ja tarjoiluideat ihan hukassa vielä !

Essi

Toivottavasti resepteistä löytyi ideoita, huomenna tulee vielä cookiepopsit ja kakun täytteet ja kuorrutus 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *