Yleinen
29.6.2015

INSTAWEEK #26

INSTAWEEK #26

Lupasin teille synttärireseptejä täksi päiväksi, mutta joudunpa nyt syömään sanani. Tarkoitus oli postata tänään tuplana, mutta hellepäivän ja naapureiden kanssa vietettyjen synttärirääppiäisten vuoksi en ehtinytkään koneen ääreen aiemmin päivällä. Siispä joudutte odottelemaan huomiseen. Nyt siis luvassa perinteinen blogiviikon aloitus, eli Instaweek!

26viik

1. Maanantai alkoi heti juhlahumussa, pikkumuru suuntaamassa naapuriin Lilli-murun 4vuotisille!

26v 2. Onnea Lillinen 4v. ♥ 3. Shoppailua Clasulta kotiin ja pihalle, niin kivoja löytöjä että! 4. Aloitin juhlajärkkäilyt muka ”ajoissa”….. 5. Synttäreiden leivontarumban aloitus.

26viikk

6. Jotin uutta Ikeaa Milan huoneessa – kuka huomaa? 😉 Tällä viikolla lisää myös prinsessan huoneesta blogin puolella.

26vi 7. Miten ois Padi pienelle? No way, meidän perheessä sitä aiotaan karttaa mahdollisimman pitkään! 8. TÄTTÄRÄÄ meidän pihassa on NURMI! Vitsi miten ihanaa, pian se on oikeesti pääpiirteittäin valmis!! 9. #throwback – tasan kaksi vuotta sitten isin ja Milan ensibondailut. ♥ 10. Syndevalmistelut täydessä vauhdissa!26viikko 11. Mila-rakkaimman 2-vuotis aamu ja neiti osaa niin hienosti jo näyttää monta vuotta on!

26vii

12. 2v. pastellibileet käynnissä! 13. THE CAKE! 14. Sunnuntai alkoi terassiaamupalalla lämpimässä paisteessa – tätä lisää! 15. Party number.2 ja neidin kynttilöiden puhallus.

26viikko1 16. Juhlien jälkeinen illan rentoutushetki.

26viikko2

17. ..ja tottakai myös tokan päivän juhlien ihana mansikkakakku! NAM! 18. Väsyneet mutta onnelliset, juuri juhlista selvinneet mama ja beibe.

Seuraa meidän touhuja ja meininkejä ”livenä” Instagramissa, @essipieces!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA,BLOGLOVINISSATAI INSTAGRAMISSA.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *